Har du et røykproblem i pizzeriaen din? Her har du konsekvenser og løsninger

Har du et røykproblem i pizzeriaen din? Her har du konsekvenser og løsninger

En av de største kulinariske lidenskapene i Italia og i verden er absolutt pizza.
I tillegg til å være en tradisjon med italiensk opprinnelse, er pizza og en kveld i en pizzeria også et øyeblikk av aggregasjon og sosialt samvær som ikke er likegyldig for de som ønsker å tilbringe en kveld i selskap med venner og slektninger.

Hvem har aldri gått på pizzeria med venner for å heie på favorittlaget sitt? Eller på date med kjæresten eller kjæresten din? Eller rett og slett for å tilbringe en annerledes kveld med familien?
Ved disse anledningene vil det imidlertid ha skjedd å finne en uegnet situasjon, nemlig tilstedeværelsen av røyk i pizzeriaen. du bør installere et røykavtrekk.
Faktisk, i mange tilfeller, enten det er vedfyrte eller elektriske ovner, kan det i en pizzeria skje at du befinner deg i et miljø med overflødig røyk.
Røyking på pizzeria er et problem som først og fremst rammer kundene til pizzeriaene som finner på å reise hjem med klærne gjennomvåt i røyk; men som også påvirker bildet av selve pizzeriaen.
Det er faktisk velkjent hvor viktig kundeanmeldelser kan spille for pizzeriaer. En negativ anmeldelse, forårsaket av tilstedeværelsen av røyk i en pizzeria, kan resultere i tap av andre nye fremtidige kunder.
Problemet er mindre merkbart for de som har muligheten til å få kundene sine til å sitte ute eller i et frittliggende miljø med hensyn til hvor ovnen er plassert. Ikke alle har denne sjansen; men selv de som har det, og har problemet med å røyke i pizzeriaen deres, burde være tilbøyelige til å løse det for å lette pizzakokkene og hele personalet som jobber i pizzeriaen.
Røyken fra ovnen i en pizzeria kan være veldig intens gitt behovet for alltid å ha åpen flamme, egnet for en tilstrekkelig og rask tilberedning av pizzaen.
Den eneste gyldige løsningen for å løse røykproblemet i en pizzeria er å installere en elektrisk røykavsug.
Den elektriske røykavsugeren, med en tvungen motor, er det eneste verktøyet som er i stand til å trekke ut all røyken som genereres av ovnen til en pizzeria.
Gemi Elettronica gir mulighet for et bredt utvalg mellom ulike modeller av røykavsug.
Gemi Elettronicas ideelle røykavtrekk for pizzeriaer er den profesjonelle modellen, som garanterer en sugekraft på 3800 kubikkmeter i timen og motstand mot høye temperaturer på 700 grader.
Gemi elektrisk røykavtrekk er utstyrt med en 6-trinns regulator, som du kan endre sugeeffekten med etter dine behov.
Hvis du eier en pizzeria, med en liten kostnad, kan du kjøpe Gemi Elettronica elektrisk røykavsug og enkelt løse alle problemene knyttet til røyking i en pizzeria!

Den elektriske røykekstrakteren Gemi Elettronica er et 100 % Made in Italy-produkt, det samme er pizzaen: italiensk fortreffelighet.
Handle online direkte på: /182-chimney-fan-professional-steel-model

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.