Hvordan er Gemi Elettronica røyksugeren satt sammen?

Hvordan er Gemi Elettronica røyksugeren satt sammen?

En av mange funksjoner ved Gemi Elettronicas røykavtrekk for peiser er at monteringen er gjør-det-selv.
Du trenger faktisk ikke en spesialisert tekniker for å gjøre det, hvis du har litt fingerferdighet med skorsteinstrekkeren kan du også gjøre-det-selv

Gemi Elettronica skorsteinstrekker kan monteres på ethvert røykrør, uansett form. Faktisk kan den monteres både på runde røykkanaler og på firkantede eller rektangulære røykkanaler.

I tilfelle du har røykrør med rundt rør skal ytre diameter kommuniseres og Gemi Elettronica leverer røykavtrekket til ildsteder med rund adapter i riktig størrelse.
Den ytre diameteren må kommuniseres fordi adapteren ved bunnen av skorsteinstrekkeren må settes inn eksternt i forhold til utløpet av influensa.

Dersom røykrøret derimot har kvadratisk eller rektangulær form, vil Gemi Elettronica forsyne skorsteinsavtrekkeren med et sett med justerbare braketter.
De justerbare brakettene kan tilpasses i kvadratisk eller rektangulær form i størrelser fra 20x20cm opp til 43x43cm. Når skorsteinstrekkerpakken er åpnet, er det første du ser de justerbare brakettene med monteringsanvisning og hastighetsregulatoren.

Det første du må gjøre er å ta målene fra røykrøret, for å justere de justerbare brakettene som allerede er i pakken ved å beregne 1 centimeter mer enn utløpsmålene.
Brakettene er boltet til bunnen av skorsteinstrekkeren med skruene som følger med i pakken fra Gemi Elettronica.
Plasser skorsteinstrekkeren på røykrøret og lås det med de to største skruene i pakken.

I tilfelle du har et rør inne i en firkantet vegg, og de to utgangene er på samme nivå, må skorsteinsavtrekkeren monteres med firkantede eller rektangulære justerbare braketter, som dekker det tomme rommet mellom røret og veggen med mørtel eller ark. metall.
Har du derimot flere runde røykkanaler inne i en firkantet vegg, må du forlenge røykrøret der du skal sette inn pipetrekkeren og montere modellen med en rund adapter.
Hvis størrelsen på røykrøret overstiger 43x43 centimeter (for eksempel 50x50 centimeter), plasser bunnen av røykavtrekket for ildsteder direkte på uttaket, fisk det på murverket i de 4 hjørnene der det allerede er 4 hull og bruk de større brakettene som en støtte.

Til slutt, hvis bare to av de fire sidene er større enn 43 centimeter og de to andre mindre enn 43 centimeter (for eksempel 45x40 centimeter), må installasjonen av skorsteinstrekkeren utføres med de minste brakettene.
Det siste steget å ta, før du kan få mest mulig ut av peisen takket være den elektriske røykavsugeren fra Gemi Elettronica, er den elektriske tilkoblingen.

Tilkoblingen kan gjøres på to måter: enten utenfor røykrøret med 3x1,5-kabelen, eller på innsiden av røykrøret med vår høytemperaturbestandige kabel som må kjøpes separat.

Vi starter da fra pipetrekkeren og går ned kabelen langs røykrøret opp til turtallsregulatoren som vanligvis er plassert i huset. I hastighetsregulatoren må du koble de to ledningene til skorsteinstrekkeren (hvor det er skrevet MOTOR), de to vanlige ledningene til jording av systemet og skorsteinstrekkeren, og de to strømforsyningsledningene (hvor det er skrevet 220 V).
På slutten av disse enkle og raske trinnene er Gemi Elettronica skorsteinstrekker klar til å brukes for å eliminere problemet med skorsteinsrøyk.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.