Forskjellen mellom den grunnleggende og profesjonelle modellen røykvifte

Forskjellen mellom den grunnleggende og profesjonelle modellen røykvifte

Et problem som er felles for de fleste peiser, ovner eller griller er absolutt vanskeligheten med å trekke røyk sammen.

Årsakene til dette problemet er mange, vanskelige å forutsi når man bygger et hus, og enda vanskeligere å løse hvis man tror at direkte inngrep på skorsteinen eller på selve røykrøret er tilstrekkelig.

Det eneste produktet som helt sikkert løser problemet med skorsteinsrøyk og samtidig er enkelt å bruke og økonomisk, er den elektriske røykavsugeren for peiser.

En elektrisk røyksuger er utstyrt med en tvungen motor som helt eliminerer problemet med dårlig trekk i skorsteinen, og totalt motvirker årsakene, uansett hva de måtte være.

Gemi Elettronica er i stand til å levere forskjellige modeller av elektrisk røykavsug, hver med forskjellige og unike egenskaper i verden.

Modellene du kan velge mellom er: basismodell røykavsug, profesjonell modell elektrisk røykavsug og profesjonell modell røykavsug i kobber.
Røykvifte grunnmodell
Den har en sugekraft på 2500 kubikkmeter i timen og en motstand med en temperatur på 300 grader.

I stedet har den en sugekraft på 3800 kubikkmeter i timen og en motstand mot en temperatur på 700 grader. Med en motstand mot høye temperaturer som når opp til 700 grader, er det også lett å forstå det faktum at denne røyksugeren derfor er i stand til å motstå selv en brann i røykrøret.
Elektrisk røykavtrekk profesjonell modell kobber

som i likhet med fagmannen beskrevet ovenfor også har en sugekraft på 3800 kubikkmeter i timen og en motstand mot en temperatur på 700 grader, men er laget av rustfritt stål og har en ekte kobberbelegg.
Den ekte kobberbelegget og rustfritt stål tillater, i tillegg til større motstand over tid, også motstand mot salt og gjør derfor dette produktet unikt i verden, ikke bare fra et estetisk synspunkt, men også ideelt for havområder.

Motoren til begge røykavtrekkene til den profesjonelle modellen, både den mørkebrune og den kobber, er i klasse H og motstandsdyktig mot høye temperaturer, inneholder ikke plastdeler og kondensatoren er plassert i en ekstern boks og derfor langt fra kilder. varme.
Derfor tillater ikke alle disse egenskapene de profesjonelle røykavtrekksmotorene å smelte selv i tilfelle av en røykbrann.

Alle Gemi Elettronica røykavtrekk er utstyrt med en 6-trinns regulator, hvorfra røyksugeren slås på/av og sugeeffekten justeres.
De er utstyrt med motordeksel (som er i metallplate og lakkert i mørkebrun farge for de 2 første modellene som er angitt, mens den er i rustfritt stål og kobberlakkert for den tredje beskrevne røyksugeren).
Gemi Elettronica røykavtrekkene har et beskyttelsesgitter rundt viften, laget av elektrosveisede stålringer som også har som funksjon å være anti-flyktige.

For alle modellene som er beskrevet er det mulighet for å velge mellom en firkantet sokkel (den elektriske røykavsugeren er utstyrt med justerbare braketter) og en rund base (det vil faktisk leveres en rund adapter basert på influensaens ytre diameter).

Gemi Elettronica med sin elektriske røykavsug kan løse alles skorsteinsrøykproblem, uansett årsak.
Velg modellen som passer for deg ved å klikke her.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.