Røyker peisovnen din? Den elektriske røyksugeren er løsningen

Røyker peisovnen din? Den elektriske røyksugeren er løsningen

Den elektriske røykviften Gemi, som du kan se fra denne videoen, tillater total fjerning av røyken som kommer ut av skorsteinen i huset.
Kunden vår viser hvordan det ikke var mulig, før han kjøpte vår elektriske røyksuger, å holde døren til peisovnen hans åpen.
Dermed blir peisen praktisk talt ubrukelig.

Resultatet som ble oppnådd etter monteringen av vår elektriske røyksuger, som du kan se, var ekstraordinært. Røykeproblemet er fullstendig løst.
Gemi elektrisk røykavsug består av en hastighetsregulator, med hvilken du kan legge inn den effekten du ønsker mest.
Regulator preget av en beskyttelsessikring, av/på-knapp og ratt for å justere hastigheten fra 1 til 6. Vi kan se hvordan den elektriske røyksugeren fungerer perfekt selv på tredje hastighet, med støyutslipp og tilnærmet null strømforbruk.

Du kan gjøre glørne, du kan gjøre spyttet; uten at dette skaper røykproblemer inne i leiligheten. Ved rengjøring av skorsteinasken unngår den spredning i miljøet.

Å sette røykavtrekket på hastighet 6 tillater også, i tillegg til klart større trekk, en selvrensing av soten.
Tidligere var det imidlertid nødvendig å rense røykrøret for å utføres flere ganger i løpet av ett år. Faktisk bidrar det til å forbedre rengjøringen av influensa med 70 %. Nettopp derfor krever den ikke vedlikehold gjennom årene.

Når den er slått av, hindrer røssugeren vår åpenbart ikke det naturlige røykutslippet.
Faktisk, når røykavsugeren er av, kommer røyken ut regelmessig. Som i dette tilfellet, faktisk, som en peisovn, med døren lukket kan du enkelt slå av den elektriske røykavsugeren uten å påvirke den naturlige funksjonen til hele prosessen. Dermed tillater å ha så mye varme som mulig nyttig for oppvarming av radiatorene.
Montering er svært enkel å gjennomføre; både når det gjelder den elektriske tilkoblingen av regulatoren og for plassering av selve det elektriske røykavtrekket på røykrøret.
Litt manuell ferdighet er nok til å fortsette med monteringen selv autonomt, tilstedeværelsen av en ekspert er ikke nødvendig.

Slik sett er det også videoopplæringer på YouTube som er nyttige for montering, oversatt til over 30 forskjellige språk.

Du kan bruke vårt elektriske røykavtrekk til enhver røyksuger; enten med firkantet eller rektangulært uttak (vi leverer de justerbare brakettene) og, som i dette tilfellet, med et rundt uttak (vi gir adapteren basert på diameteren du oppgir).
Motoren er i sin helhet produsert av oss; Den inneholder ikke plastdeler og i den aktuelle proffmodellen er startkondensatoren plassert i en liten boks vekk fra varmekildene, så proffavtrekket smelter ikke kondensatoren selv ved langvarig brann. Tåler en temperatur på 700°C.

Eksteriøret er fullstendig malt ved høy temperatur både av estetiske grunner og for en lengre varighet gjennom årene; på denne modellen, faktisk, eller den profesjonelle, er det 15 års garanti.

Etter tre år er det elektriske røykavtrekket helt intakt; med totalt fravær av rust, noe som gir en lang levetid på produktet gjennom årene.

Noen kunder sender oss attester om Gemi elektriske røykavtrekk som fortsatt fungerer etter 30 år.

Bare med Gemi elektrisk røykavsug kan du endelig nyte peisen din.

Gemi Elettronica er løsningen for å fjerne røyk fra skorsteinen hjemme. Kjøp til fabrikkpris direkte fra nettsiden vår.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.