Røyker peisen din? Gemi røyksugeren er den definitive løsningen på røyking i hjemmet

Røyker peisen din? Gemi røyksugeren er den definitive løsningen på røyking i hjemmet

Gemi røykevifte tillater fullstendig fjerning av røyk i huset.
Fra videoen viser kunden vår hvordan Gemi-skorsteinsviften klarer å sample opp røyken, og eliminerer fullstendig dens tilstedeværelse i huset og dermed også den ubehagelige tilværelsen forårsaket av den.
Kunden vår er helt fornøyd og årsaken er tydelig fra videoen: det er ikke mer røyk i huset.

Vi kan se tilstedeværelsen av hastighetsregulatoren til skorsteinstrekkeren, som lar deg velge sugekraften du ønsker mest.
Regulatoren består av en 6-trinns velger, en på/av-bryter og en beskyttelsessikring plassert i midten. Regulatorhastighetene kan stilles inn fra minimum 1 til maksimalt 6; kunden viser hvordan Gemi røyksugeren utfører oppgaven sin perfekt selv ved hastighet 1.

Støyen er praktisk talt null ved de første hastighetene og den er veldig stille selv ved høyere hastigheter. Med et enkelt hull i veggen kan den gå ut på balkongen og koble regulatoren til Gemi røyksugeren plassert på terrassen. Monteringen er veldig enkel å gjennomføre, den kan også gjøres gjør-det-selv.

Det er også videoopplæringer tilgjengelig på youtube med henvisning til forsamlingen

Og hvis du er bekymret for at den også skal suge inn varmen fra peisen, ikke bekymre deg; Gemi røykeviften er designet for å kun suge opp røyken, og reproduserer på alle måter det naturlige trekket til influensa.

Gemi Copper røyksugeren vises på terrassen. Karakterisert av en motordeksel, i AISI 304 rustfritt stål; motordekselet er i platemetall, malt med epoksypulver i mørk kobberfarge med hamret effekt som garanterer motstand over tid fra atmosfæriske midler.
Det er ingen tilfeldighet at garantien som gis for Gemi profesjonelle kobber røyksuger er 15 år.
Vi ser viften (alltid på hastighet 1) som går perfekt og som lar deg fullstendig løse problemet med røyking i huset. Vifte også laget i AISI 304 rustfritt stål, unik i sitt slag. Motoren til Gemi røykevifte klasse h tåler 700 ° C, så selv i tilfelle av røykrør tar ikke Gemi røyksugeren fyr. Det er tilstedeværelsen av beskyttelsesgitteret, som i likhet med viften er motstandsdyktig mot høye temperaturer. Hele den utvendige strukturen i AISI 304 rustfritt stål er belagt med ekte kobber og tillater derfor i tillegg til motstand mot høye temperaturer også motstand mot salt. I bunnen ser vi i stedet, igjen i kobber, de justerbare brakettene fra minimum 20x20 til maksimalt 43x43 nyttige for å plassere Gemi røyksuger på røykrør med firkantet eller rektangulært utløp (i tilfelle av en røykkanal er den i stedet rund , og gir oss målingen av diameteren vi kan gi den runde adapteren som lar deg montere Gemi røyksugeren). Vi noterer oss kondensatorboksen som i Gemi proff Kobber røyksugeren er plassert utvendig og hvorfra man skal lage den elektriske koblingen som leder til turtallsregulatoren.

Resultatet er full tilfredshet til vår kunde.

Et resultat som kun kan oppnås takket være Gemi røyksug, et sertifisert produkt som varer i mange år.

Bare med Gemi røyksugeren kan du eliminere problemet med røyk i huset og til slutt nyte peisen din.

Gemi Elettronica med sine produkter og sine ansatte har som hovedmål å løse problemet med røyking i hjemmet.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.