Røykproblemer med skorsteinen: hva er årsakene til dette problemet?

Røykproblemer med skorsteinen: hva er årsakene til dette problemet?

La oss finne ut hvordan du løser røykproblemet med skorsteinen på en sikker og enkel måte uten å gjøre strukturelle endringer i skorsteinen ...

Hovedårsakene som påvirker riktig funksjon av en peis er mange, vi nevner de vanligste:

røykrør ikke dimensjonert riktig;
kald ikke-isolert røykrør;
skorstein med bend;
mangel på luft inne i lokalene;
motvind;
dårlig laget skorstein;
Dette er bare noen av problemene som påvirker riktig funksjon av skorsteinen, til disse kommer mange andre mindre som til sammen gjør det vanskelig å løse problemet med skorsteinsrøyk, for eksempel:

den termiske depresjonen, som stammer fra temperaturforskjellen mellom innsiden og utsiden av skorsteinen;
den dynamiske depresjonen som vinden virker direkte på skorsteinen og forårsaker faktisk funksjonsfeil i trekksystemet;
Til alle disse problemene kommer problemer med å plassere skorsteinen i det kaldeste området av bygningen, eller til og med influensaen som passerer utenfor bygningen ...

Den sikre løsningen som lar deg definitivt løse problemet med røyk fra skorsteinen, komfyren, grillen, peisovnen, ovnen, er installasjonen av en elektrisk skorsteinsavtrekker som garanterer et konstant trekk av røyken uten å spre varme.

I motsetning til hva du hører fra folk som ikke er kjent med sektoren, kan en tradisjonell peis paradoksalt nok i enkelte øyeblikk også ha et overskudd av trekk som betyr varmespredning.

Takket være installasjonen av Gemi skorsteinsavtrekk, kontrolleres trekket og problemet med røyk fra skorsteinen elimineres: vi vil ikke lenger ha plutselige trekkfall og ikke engang et overskudd av sug, takket være den medfølgende kontrollenheten, som gjør det mulig gjennom en velger for å finne optimal hastighet, får du et konstant trekk uten å miste varme.

Videre, takket være installasjonen av Gemi røyksugeren, vil vi ikke lenger ha støyproblemer.
Faktisk, fra en studie utført av Gemi forskningssenter, sprer en peis som fungerer 8 måneder i året uten en aspirator som kontrollerer aspirasjonen, 30 prosent mer energi enn en peis med en tvungen elektrisk aspirator ettersom trekken kontrolleres. hele tiden uten oppturer og nedturer.

Gemi avtrekksviften er den kraftigste på markedet, og når opp til 3800 m / kubikktime, dette gjør det mulig å løse problemet med skorsteinsrøyk ved de laveste hastighetene, eliminere støyen og oppnå utmerket aspirasjon allerede ved første hastighet.
Gemi-avtrekket er det eneste som har patentert motor i klasse H med beskyttelse av isolasjonen til motorviklingen i keramisk fiber, dette gjør at motoren kan beskyttes også ved brann i røykrøret.

Gemi røyksugeren er unik. Gjennom årene har mange selskaper forsøkt å kopiere motorbeskyttelsessystemet med dårlige systemer som å sette inn glassfiber rundt motoren, noe som gjør situasjonen enda verre. Dette lar faktisk ikke motoren kjøle seg ned ordentlig og påvirker dens drift ved høye temperaturer sterkt.

Gemi-avtrekket løser alle problemer knyttet til dårlig skorsteinstrekk, og nøytraliserer alle mulige problemer.

Ved å installere en Gemi-avtrekk kan du gjenoppdage gleden ved å bruke en peis uten røykproblemer.

Oppdag vårt utvalg av produkter og løs dine problemer med skorsteinstrekk nå!

Gemi elektriske skorsteinsvifter vil hjelpe deg med å forbedre trekket, noe som gjør problemet med skorsteinsrøyk til et gammelt minne.
Røykvifte profesjonell kobbermodell

Sertifisert produkt i henhold til loven

10 års garanti

SUG PÅ 3800 M³ / t

GEMI MOTOR KLASSE H TÅR TIL 700 C °

6-HASTIGHETSREGULATOR

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.