Elektrisk gjerde for dyr: hvordan bygge det på en rask, sikker og effektiv måte

Elektrisk gjerde for dyr: hvordan bygge det på en rask, sikker og effektiv måte

Det elektriske gjerdet er et verktøy som brukes oftere og oftere med årene takket være allsidigheten.

Faktisk kan det elektriske gjerdet bygges både for å beskytte hagen din for å holde ville dyr ute av den eller for å forvare dine egne dyr.

Problemet med invasjonen av ville dyr inne i en hage er nå et veldig vanlig problem; Faktisk er ødeleggelse av avlinger, både av små hager og avlinger fra store gårder, på grunn av invasjonen av villsvin på agendaen.

Andre ville dyr foruten villsvin, kjent for å forårsake skade på landbruket, er absolutt rev, piggsvin eller rådyr. Det er en pest som forårsaker betydelig skade på en hel økonomi, som er den landbruksmessige og som er avgjørende for balansen i landet vårt.

Det er de som kanskje tror de kan løse dette problemet ved å bygge de klassiske gjerdene med plastnett, men dyr som villsvin blir absolutt ikke stoppet av disse triksene da de kan grave eller punktere nettet selv. Du kan bare forsvare deg mot disse dyrene ved å lage et elektrisk gjerde. Det samme gjelder dersom du ønsker å holde husdyr som kyr, hester, ponnier, sauer, høner eller griser innenfor et avgrenset område.

Begge handlingene, alternativene, enten beskyttelse av et område fra inntrenging eller varetekt av et område innenfra, kan gjennomføres med bygging av et elektrisk gjerde.

Materialene for å bygge et riktig elektrisk gjerde er forskjellige, men vi kan sikkert si at noen kan defineres som "nødvendige".

Blant materialene som trengs for å bygge et elektrisk gjerde for beskyttelse av hagen din eller for varetekt av dyrene dine har vi energiapparatet, som har til oppgave å drive selve gjerdet, ledertråden som det elektriske gjerdet er laget med og isolatorene , som har som oppgave å isolere den elektriske strømmen fra stolpene som skal brukes til å lage det elektriske gjerdet.

I tillegg til materialene nevnt ovenfor, er det andre, men svært viktige, som har forskjellige funksjoner. En av disse er settet for isolerte passasjer med elektrifisert fjær og isolert håndtak, eller krysskabelen i tilfelle du må lage en underjordisk passasje og andre.

Gemi Elettronica er i stand til å tilby alle materialene som er nyttige for å lage et korrekt og fremfor alt fungerende elektrisk gjerde (som vist av videoanmeldelsen av en av våre kunder).
Energigiverne for elektriske gjerder er tilgjengelige i både 220V strømmodeller og dual power modellen (220V strøm eller 12V batteri).

Valget av tråd endres i stedet etter årsaken til at gjerdet er laget: hvis gjerdet er bygget for å forsvare seg mot villsvin, er det ideelle seksjonen på 6 mm², hvis det i stedet skal lages et elektrisk gjerde for å bevare husdyrene du kan velge 2,2 mm² eller 4 mm².

For isolatorene finnes derimot både de med skruer til trestenger og de til jernstenger, begge med unike egenskaper i verden.

Gemi Elettronica har en lang historie bak seg i verden av elektriske gjerder, produktene er sertifisert i henhold til loven og klart laget i Italia.

Gemi Elettronica er den beste løsningen for å bygge et elektrisk gjerde for beskyttelse av hagen eller for forvaring av dyrene dine!

Gemi elektrisk gjerdeproduktsortiment

Hos Gemi, vårt selskap, kan du finne ikke bare et bredt utvalg av elektriskegjerdeledninger, men også et bredt utvalg av elektrifisering, og tilbyr hele 5forskjellige typer, hver medspesifikke funksjoner og unike fordeler:

220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 5 km;

220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 8 km;

12V/220V batteridrevet elektrifisering med perfekt og sikker driftfor gjerder opptil 5km og 6J;

12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med 2 batterier forperfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J;

12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med et solcellepanelmed perfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J.

I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av ledninger og elektriske bånd av høyeste kvalitet,sammen med isolatorerdesignet for å passe til enhver type støtte du velger for ditt elektriske gjerde:

Isolatorer for trepeler;

Isolatorer for jernpeler;

Isolator med dobbel krok;

Skru og løsne mandrill for isolatorer.

Hos Gemi skiller vi oss fra konkurransen takket være vår femtiårige erfaring i bransjen ogevnen til å tilbyskreddersydde løsninger for de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår kundeserviceer upåklagelig, og vitilbyr komplett støtte fra kjøpstidspunktet som ikke slutter med selve kjøpet. Vi ertilgjengelige på telefon på +390287165556, via chat ellere-post.

Fordelene med å kjøpe fra Gemi

  1. Gratis retur innen 100 dager;
  2. Rask levering over hele verden;
  3. Alle produktene våre er laget av oss i Italia med materialer av høyeste kvalitet;
  4. Alle produktene våre er i samsvar med lovpålagte sikkerhetsstandarder og kommer medsertifisering;
  5. Vi har over 5000 anmeldelser på verdens viktigste anmeldelsesportal: Trustpilot;
  6. Vår femtiårs erfaring står til din disposisjon;
  7. Vi har nesten 1000 videomeldinger på TrustVideos-videoanmeldelsesportalen, hvor det erbrukervideoanmeldelser.

Kjøp nå!.