Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

GEMI-merket ble født i 1983 fra erfaringen til Domenico Giangreco, en spesialist innen industriell elektronikk og automasjon. GEMI har alltid skilt seg ut for sin høye teknologi og profesjonalitet, både i design og utvikling av produkter, og i oppmerksomheten til kunden. En del av dette fokuset er muligheten til å teste produkter i 100 dager, med full refusjon og uten å måtte oppgi noen grunn.
Verdiene til GEMI er styrkene: kvalitet, rettferdighet og kundeservice. Gjennom årene har selskapet utmerket seg i produksjon av skorsteinsavtrekkere, og nådd toppen av sektoren over hele verden.

Flaggskipet i produksjonen er GEMI-støvsugeren, resultatet av samarbeidet mellom Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) og University of Basilicata - Institutt for miljøteknikk og fysikk i "Prosjekt for utvikling av et system for optimalisering av en innovativt sugesystem ".

Prosjektene stopper imidlertid ikke her: GEMI Elettronica samarbeider med universiteter og profesjonelle institutter, for forskning og utvikling av produkter som alltid er i forkant

Våre sertifiseringer for peisavtrekk

Gemi i Europa

Sertifiseringer

Gemi Elettronica - Registered Trademark