ADVARSEL SKILT Elektrisk gjerde

I henhold til forskrift A12 er elektriske gjerder fullt lovlige systemer så lenge de er utstyrt med skilt som er festet til gjerdet, som avgrenser offentlige passasjer. Beskytt din og andres sikkerhet takket være Gemi Elettronicas alarm tavler for elektrisk gjerde. Velg mellom plast- eller metall-merker og unngå ubehagelige tilfeldige støt på ditt elektriske gjerde.

Varselskilt til elektrisk gjerde

Gemi Elettronica tilbyr et bredt utvalg av varselskilt til elektriske gjerder for å sikre din og andres sikkerhet. Våre skilt er spesialdesignet for å møte kravene i forskrift A12 og er en nødvendighet for å oppfylle lovkrav og forhindre utilsiktede støt på elektriske gjerder.

Alle våre varselskilt er laget av høykvalitetsmaterialer og er holdbare i alle værforhold. Vi tilbyr både plast- og metall-merker, slik at du kan velge det som passer best til ditt elektriske gjerde og omgivelser.

Våre skilt er tydelig merket med advarselstekster og symboler for å informere om at det er et elektrisk gjerde, samt å advare mot mulige støt. Dette vil bidra til å beskytte både deg og andre mot farlige situasjoner.

Ved å plassere våre varselskilt langs gjerdet vil du også oppfylle kravet om å markere offentlige passasjer. Dette er viktig for å sikre at forbipasserende er klar over at det er et elektrisk gjerde og kan ta nødvendige forholdsregler.

Beskytt deg selv og andre ved å investere i våre varselskilt til elektriske gjerder. Med våre skilt kan du være trygg på at ditt elektriske gjerde følger gjeldene forskrifter og at sikkerheten er ivaretatt.

Ikke la et manglende skilt være en risiko for din og andres sikkerhet. Velg Gemi Elettronica for pålitelige og godkjente varselskilt til ditt elektriske gjerde.

Read more »

Det er ett produkt.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Tabella segnaletica recinto elettrico - Gemi Elettronica
  Gemi Elettronica PVC skiltbrett "OBS" for elektriske gjerder elektriske gjerder elektriske gjerder elektrifiserte gjerder Bordmål: 10x20cm Materiale: PVC Utskrift: uutslettelig
  NKr 31.28Pris
  Tabella segnaletica recinto elettrico - Gemi Elettronica
   Gemi Elettronica PVC skiltbrett "OBS" for elektriske gjerder elektriske gjerder elektriske gjerder elektrifiserte gjerder Bordmål: 10x20cm Materiale: PVC Utskrift: uutslettelig
   NKr 31.28Pris

   Questions and Answers

   Elektrisk gjerde: hva er det for?

   Det elektriske Gemi-gjerdet - 100% Made in Italy - brukes til å avverge ville dyr som villsvin, hjort, rever, etc. Formålet med elektriske gjerder er å beskytte territoriet mot skjemmende invasjoner. Den brukes også til å inneholde dyr som kyr, sauer, griser etc. Det har ingenting med jakt å gjøre. Vi har alle juridiske sertifikater tilgjengelig for å produsere og selge elektriske gjerder. Dette er den eneste lovlige løsningen for de som ønsker å beskytte plantasjene sine.

   Er det elektriske gjerdet farlig for mennesker?

   Det elektriske gjerdet for dyr er verken farlig for mennesker eller dyr. Som med alt, selv for elektriske gjerder er det en standard som fastsetter verdiene som skal respekteres. Gjerdeapparatet er et produkt som avgir intermitterende pulser med lav strømstyrke.

   Hva trenger du til et elektrisk gjerde for villsvin og andre dyr?

   For å lage et elektrisk gjerde for dyr trenger du: en Gemi energiser - 100% Made in Italy - for gjerder som fører strømmen til gjerdet, en elektrifisert ledertråd for gjerdet og isolatorer for elektrifiserte gjerder skrudd på stolpene for å holde ledningen .

   Hvorfor sette inn 3 poler for jording av det elektriske gjerdet?

   Jording er en grunnleggende ting for funksjonaliteten til det elektriske gjerdet for dyr, så det anbefales å gjøre det riktig. For å få total utladning av strøm fra energigiveren, er det nødvendig å gjøre jording ved å sette inn 3 galvaniserte stolper på 1 meter i bakken. De må plasseres 3 meter fra hverandre, 80 cm i den våte bakken og 20 cm utenfor, og koble dem deretter med den gule kabelen. Sammen med el-gjerdet leverer vi kun 1 meter kabel som må kobles til første stolpe. Det anbefales å gjøre det der det er tilstedeværelse av vegetasjon, derfor en fuktig jord. Tørr jord er ikke ledende. I følge de utførte testene vil det ikke være noe problem med funksjonaliteten ved å plassere 3 stolper i alle typer terreng. Hvis du bare setter en stake, vil kraften til den nåværende filten være mindre enn rekkevidden, og dyrene vil kunne krysse gjerdet.

   Hvor lenge varer et batteri for det bærbare energiapparatet, og hvilket bør jeg bruke?

   For et B12 energiapparat er det tilstrekkelig å bruke et 12V 40Ah bilbatteri. Autonomi, hvis det ikke er spredning i det elektriske gjerdet, er omtrent 10/12 dager. Ellers varer det mindre.

   Strømmen er litt langt fra den elektriske dyreinnhegningen. Hva å gjøre? Hvordan koble sammen to...

   Hvis strømmen er langt fra det elektriske gjerdet, for din Gemi energiser - 100% Made in Italy -, har vi høyspentkabelen som kan fungere på overflaten eller under jorden, uten utlading. Med denne kabelen er det mulig å føre strøm på gjerdet, uten spredning. Kabelen for elektriske gjerder kan også brukes til å koble sammen to gjerder, deretter koble den ene enden til et første gjerde og den andre enden til et andre gjerde, når det er liten avstand mellom ett gjerde og et annet.

   Hvordan se om det er strøm på gjerdet?

   For å sjekke om det er strøm på det elektriske gjerdet for dyr er det bare å ta med spissen av en skrutrekker med isolert håndtak noen mm unna gjerdetråden. I det øyeblikket du hører en tikking betyr det at det er strøm på el-gjerdet.

   Hvordan installere det elektriske gjerdet?

   Et energiapparat kan ikke oppbevares utendørs. Den må holdes innendørs for å unngå skader fra været. For å få ut all strømmen må den jordes ved å sette inn 3 galvaniserte 1 meter staker i bakken. De skal plasseres 3 m fra hverandre, 80 cm i bakken (våt) og 20 cm utenfor, og deretter kobles sammen med den gulgrønne kabelen. Enheten har en rød positiv kabel ved utgangen som er koblet til gjerdet og en gulgrønn kabel som kobles til den første jordstaken. Koble aldri to elektrifisere til samme ledning, da de to impulsene kan oppheve hverandre og forårsake problemer. Du kan koble to elektrifisere til samme gjerde, men hold dem på to separate ledninger.