TRÅDVINNE

Gemi-girspolene, også kjent som trådvindere, er et essensielt verktøy for alle som har et elektrisk gjerde. Med denne praktiske enheten kan du raskt og enkelt samle opp ditt elektriske gjerde, uavhengig av hvilket ledende materiale du bruker.

Trådhvinde med gear

Trådvindere kommer i ulike varianter, og en av de mest populære er trådhvinde med gear. Denne typen trådvindere har et innvendig girsystem som gjør det enklere og mer effektivt å trekke inn tråden. Dette gjør den ideell for større gjerder der du trenger å samle inn mye tråd på kort tid.

Spoler for konduktører

I tillegg til å brukes til å samle inn tråd, kan trådvindere også brukes til å spole opp og lagre konduktørene som brukes til å lede strømmen i gjerdet. Dette gjør det enkelt å organisere og oppbevare konduktører, og sikrer at de ikke blir flokete eller skadet.

Trådvindere kommer i ulike størrelser og materialer, avhengig av behov og preferanser. De er vanligvis laget av holdbart og værbestandig materiale for å tåle utendørs bruk og værforhold. Noen varianter kan også justeres for å passe til forskjellige tykkelser på tråden.

Å investere i en trådvindere er en god idé for alle som har et elektrisk gjerde, uansett størrelse. Det gjør det enklere og raskere å håndtere og vedlikeholde gjerdet, samtidig som det bidrar til å forlenge levetiden til tråden og konduktørene. Med en trådvindere kan du opprettholde et sterkt og effektivt gjerde for å beskytte dine dyr og eiendom.

Read more »

Det er ett produkt.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Molla galvanizzata per recinto elettrico - Gemi ElettronicaMolla galvanizzata per recinto elettrico
  Giret hjul for elektrisk gjerde
  Wire og webbing reel med 3: 1 multiplikator for elektrisk gjerde, elektriske gjerder, elektriske gjerder, elektrifiserte gjerder Gemi Gemi wire og båndopptrekk for rask og enkel oppsamling av ditt elektriske gjerde. Utstyrt med en 3: 1 multiplikator som garanterer trådoppsamling på få minutter uten å bli slitsom, takket være det...
  NKr 307.81Pris
  Molla galvanizzata per recinto elettrico - Gemi ElettronicaMolla galvanizzata per recinto elettrico
   Giret hjul for elektrisk gjerde
   Wire og webbing reel med 3: 1 multiplikator for elektrisk gjerde, elektriske gjerder, elektriske gjerder, elektrifiserte gjerder Gemi Gemi wire og båndopptrekk for rask og enkel oppsamling av ditt elektriske gjerde. Utstyrt med en 3: 1 multiplikator som garanterer trådoppsamling på få minutter uten å bli slitsom, takket være det...
   NKr 307.81Pris

   Questions and Answers

   Elektrisk gjerde: hva er det for?

   Det elektriske Gemi-gjerdet - 100% Made in Italy - brukes til å avverge ville dyr som villsvin, hjort, rever, etc. Formålet med elektriske gjerder er å beskytte territoriet mot skjemmende invasjoner. Den brukes også til å inneholde dyr som kyr, sauer, griser etc. Det har ingenting med jakt å gjøre. Vi har alle juridiske sertifikater tilgjengelig for å produsere og selge elektriske gjerder. Dette er den eneste lovlige løsningen for de som ønsker å beskytte plantasjene sine.

   Er det elektriske gjerdet farlig for mennesker?

   Det elektriske gjerdet for dyr er verken farlig for mennesker eller dyr. Som med alt, selv for elektriske gjerder er det en standard som fastsetter verdiene som skal respekteres. Gjerdeapparatet er et produkt som avgir intermitterende pulser med lav strømstyrke.

   Hva trenger du til et elektrisk gjerde for villsvin og andre dyr?

   For å lage et elektrisk gjerde for dyr trenger du: en Gemi energiser - 100% Made in Italy - for gjerder som fører strømmen til gjerdet, en elektrifisert ledertråd for gjerdet og isolatorer for elektrifiserte gjerder skrudd på stolpene for å holde ledningen .

   Hvorfor sette inn 3 poler for jording av det elektriske gjerdet?

   Jording er en grunnleggende ting for funksjonaliteten til det elektriske gjerdet for dyr, så det anbefales å gjøre det riktig. For å få total utladning av strøm fra energigiveren, er det nødvendig å gjøre jording ved å sette inn 3 galvaniserte stolper på 1 meter i bakken. De må plasseres 3 meter fra hverandre, 80 cm i den våte bakken og 20 cm utenfor, og koble dem deretter med den gule kabelen. Sammen med el-gjerdet leverer vi kun 1 meter kabel som må kobles til første stolpe. Det anbefales å gjøre det der det er tilstedeværelse av vegetasjon, derfor en fuktig jord. Tørr jord er ikke ledende. I følge de utførte testene vil det ikke være noe problem med funksjonaliteten ved å plassere 3 stolper i alle typer terreng. Hvis du bare setter en stake, vil kraften til den nåværende filten være mindre enn rekkevidden, og dyrene vil kunne krysse gjerdet.

   Hvor lenge varer et batteri for det bærbare energiapparatet, og hvilket bør jeg bruke?

   For et B12 energiapparat er det tilstrekkelig å bruke et 12V 40Ah bilbatteri. Autonomi, hvis det ikke er spredning i det elektriske gjerdet, er omtrent 10/12 dager. Ellers varer det mindre.

   Strømmen er litt langt fra den elektriske dyreinnhegningen. Hva å gjøre? Hvordan koble sammen to...

   Hvis strømmen er langt fra det elektriske gjerdet, for din Gemi energiser - 100% Made in Italy -, har vi høyspentkabelen som kan fungere på overflaten eller under jorden, uten utlading. Med denne kabelen er det mulig å føre strøm på gjerdet, uten spredning. Kabelen for elektriske gjerder kan også brukes til å koble sammen to gjerder, deretter koble den ene enden til et første gjerde og den andre enden til et andre gjerde, når det er liten avstand mellom ett gjerde og et annet.

   Hvordan se om det er strøm på gjerdet?

   For å sjekke om det er strøm på det elektriske gjerdet for dyr er det bare å ta med spissen av en skrutrekker med isolert håndtak noen mm unna gjerdetråden. I det øyeblikket du hører en tikking betyr det at det er strøm på el-gjerdet.

   Hvordan installere det elektriske gjerdet?

   Et energiapparat kan ikke oppbevares utendørs. Den må holdes innendørs for å unngå skader fra været. For å få ut all strømmen må den jordes ved å sette inn 3 galvaniserte 1 meter staker i bakken. De skal plasseres 3 m fra hverandre, 80 cm i bakken (våt) og 20 cm utenfor, og deretter kobles sammen med den gulgrønne kabelen. Enheten har en rød positiv kabel ved utgangen som er koblet til gjerdet og en gulgrønn kabel som kobles til den første jordstaken. Koble aldri to elektrifisere til samme ledning, da de to impulsene kan oppheve hverandre og forårsake problemer. Du kan koble to elektrifisere til samme gjerde, men hold dem på to separate ledninger.