Jordkabel

En jordkabel er en type høyvoltskabel som er designet for å koble til strømkilder på bakken eller under jorden til et gjerde. Denne høykvalitets kabelen har utmerket ledningsevne og motstand, og er ideell for å transportere strøm over lange avstander og lede den til energikilden din.

Gjerdetilkobling og utgangskabel

Med en jordkabel kan du enkelt koble strømmen fra energikilden til gjerdet ditt. Denne kabelen fungerer som en vei for strømmen, og sørger for en pålitelig og sikker tilkobling. Den er også utstyrt med en utgangskabel, som kan kobles til gjerdemateriale eller jordstolper for å sikre at strømmen når hele gjerdet.

Gjerdeforbindelse

For å sikre en pålitelig og sikker gjerdemateriale, er en god forbindelse mellom energikilden og gjerdet avgjørende. En jordkabel er ideell for denne jobben, da den kan levere en konstant og stabil strøm til gjerdet ditt. Dette sikrer at gjerdet fungerer som det skal, og holder dyrene dine trygge og sikre.

Isolert kabel for jordstolper

En jordkabel med isolasjon er ideell for bruk med jordstolper. Isolasjonen beskytter kabelen mot skader og forhindrer at strømmen lekker ut. Dette sørger for en trygg bruk og en langsiktig holdbarhet av kabelen, noe som gjør den til et pålitelig valg for å holde gjerdet ditt i drift.

Ved å velge en jordkabel av høy kvalitet, kan du ha en trygg og pålitelig løsning for å lede strøm til gjerdet ditt. Med sin utmerkede ledningsevne og motstand, er den ideell for å overføre strøm til energikilden din over lange avstander. Ikke la dårlig eller utilstrekkelig strømforsyning påvirke sikkerheten til dyrene dine - invester i en pålitelig jordkabel i dag.

Read more »

Det er ett produkt.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Cavo ad Alta Tensione di attraversamento - Gemi ElettronicaCavo ad Alta Tensione di attraversamento
  Gemi Elettronica Høyspenningskryssingskabel for elektriske gjerder elektriske gjerder elektriske gjerder elektrifiserte gjerder Høyspenningskryssingskabel for underjordisk eller overflatebehandling Høyspenningsbestandig 1,22 € per lineær meter
  NKr 14.19Pris
  Cavo ad Alta Tensione di attraversamento - Gemi ElettronicaCavo ad Alta Tensione di attraversamento
   Gemi Elettronica Høyspenningskryssingskabel for elektriske gjerder elektriske gjerder elektriske gjerder elektrifiserte gjerder Høyspenningskryssingskabel for underjordisk eller overflatebehandling Høyspenningsbestandig 1,22 € per lineær meter
   NKr 14.19Pris

   Questions and Answers

   Elektrisk gjerde: hva er det for?

   Det elektriske Gemi-gjerdet - 100% Made in Italy - brukes til å avverge ville dyr som villsvin, hjort, rever, etc. Formålet med elektriske gjerder er å beskytte territoriet mot skjemmende invasjoner. Den brukes også til å inneholde dyr som kyr, sauer, griser etc. Det har ingenting med jakt å gjøre. Vi har alle juridiske sertifikater tilgjengelig for å produsere og selge elektriske gjerder. Dette er den eneste lovlige løsningen for de som ønsker å beskytte plantasjene sine.

   Er det elektriske gjerdet farlig for mennesker?

   Det elektriske gjerdet for dyr er verken farlig for mennesker eller dyr. Som med alt, selv for elektriske gjerder er det en standard som fastsetter verdiene som skal respekteres. Gjerdeapparatet er et produkt som avgir intermitterende pulser med lav strømstyrke.

   Hva trenger du til et elektrisk gjerde for villsvin og andre dyr?

   For å lage et elektrisk gjerde for dyr trenger du: en Gemi energiser - 100% Made in Italy - for gjerder som fører strømmen til gjerdet, en elektrifisert ledertråd for gjerdet og isolatorer for elektrifiserte gjerder skrudd på stolpene for å holde ledningen .

   Er den 6 mm² elektriske ledningen for gjerder egnet for villsvin, eller må jeg ta slyngen?

   Den 6 mm² tykke elektriske ledningen for gjerder er egnet for villsvin og store dyr. Wiren for gjerde har en strekkstyrke opp til 100kg, 8 ledertråder og en spredning på 0,15 ohm/m. Slyngen for elektriske gjerder egner seg for elektriske gjerder til hest.

   I hvilken avstand skal gjerdestolper plantes?

   Vi anbefaler å plante stolpene i en avstand som avhenger av bakkens egenskaper; hvis bakken er flat, sett en hver 5/10 meter, hvis det er et vindfullt eller ujevnt område, sett dem nærmere hverandre.

   Jeg må lage et gjerde, hvilken elektrisk ledning anbefaler dere?

   Gjerdetråden på 2,2 mm² er egnet for små dyr og små elektriske gjerder. Eks.: Sauer, geiter, piggsvin, kaniner, ulv, hunder, katter, høner, rever, påfugler, kalkuner, harer, føflekker, grevlinger, veslinger, ekorn. Den 4 mm² tykke gjerdetråden er egnet for middels til store dyr. f.eks. avlsgris, dåhjort m.m. 6 mm² ledningen for dyreinnhegninger har en lekkasjestrøm på 0,15 ohm/mt, noe som gjør det mulig å gjerde flere kilometer og er egnet for store dyr. Eks.: Villsvin, hjort, kuer, mufloner, bjørner osv.

   Hvorfor sette inn 3 poler for jording av det elektriske gjerdet?

   Jording er en grunnleggende ting for funksjonaliteten til det elektriske gjerdet for dyr, så det anbefales å gjøre det riktig. For å få total utladning av strøm fra energigiveren, er det nødvendig å gjøre jording ved å sette inn 3 galvaniserte stolper på 1 meter i bakken. De må plasseres 3 meter fra hverandre, 80 cm i den våte bakken og 20 cm utenfor, og koble dem deretter med den gule kabelen. Sammen med el-gjerdet leverer vi kun 1 meter kabel som må kobles til første stolpe. Det anbefales å gjøre det der det er tilstedeværelse av vegetasjon, derfor en fuktig jord. Tørr jord er ikke ledende. I følge de utførte testene vil det ikke være noe problem med funksjonaliteten ved å plassere 3 stolper i alle typer terreng. Hvis du bare setter en stake, vil kraften til den nåværende filten være mindre enn rekkevidden, og dyrene vil kunne krysse gjerdet.

   Hvor lenge varer et batteri for det bærbare energiapparatet, og hvilket bør jeg bruke?

   For et B12 energiapparat er det tilstrekkelig å bruke et 12V 40Ah bilbatteri. Autonomi, hvis det ikke er spredning i det elektriske gjerdet, er omtrent 10/12 dager. Ellers varer det mindre.

   Jeg må legge 3 ledninger innenfor det elektriske gjerdet. Hvor langt skal jeg sette dem?

   Ledningene inne i det elektriske gjerdet må settes inn i henhold til størrelsen på dyret. For små dyr skal den første ledningen innenfor gjerdet settes inn 20 cm unna bakken, så er det bare å la det være 20 cm/30 cm. For dyr som villsvin bør ledertråden for elektriske gjerder stå 30 cm fra bakken og så videre. For store dyr som hester, kyr bør den røde tråden stå 60/80 cm fra bakken.

   Strømmen er litt langt fra den elektriske dyreinnhegningen. Hva å gjøre? Hvordan koble sammen to...

   Hvis strømmen er langt fra det elektriske gjerdet, for din Gemi energiser - 100% Made in Italy -, har vi høyspentkabelen som kan fungere på overflaten eller under jorden, uten utlading. Med denne kabelen er det mulig å føre strøm på gjerdet, uten spredning. Kabelen for elektriske gjerder kan også brukes til å koble sammen to gjerder, deretter koble den ene enden til et første gjerde og den andre enden til et andre gjerde, når det er liten avstand mellom ett gjerde og et annet.

   Hvor mange meter kan jeg bruke den elektriske ledningen til høyspentgjerder?

   Tykkelsen på en elektrisk kabel for gjerder er 3 mm og kan også brukes i mer enn 100 meter, men den er kun egnet for 30/40 meter. Hvis to elektriske gjerder må kobles sammen med en avstand på mange meter, er det lurt å føre ledertråden med luft. Ellers lage to separate elektriske gjerder.

   Hvordan lage skjøter til ledertråden for elektriske gjerder?

   Krysset til ledertråden for elektriske gjerder for dyr kan gjøres med en enkel knute mellom to ender, det anbefales å gjøre dem bare der det er nødvendig.

   Hvordan se om det er strøm på gjerdet?

   For å sjekke om det er strøm på det elektriske gjerdet for dyr er det bare å ta med spissen av en skrutrekker med isolert håndtak noen mm unna gjerdetråden. I det øyeblikket du hører en tikking betyr det at det er strøm på el-gjerdet.

   Hvordan installere det elektriske gjerdet?

   Et energiapparat kan ikke oppbevares utendørs. Den må holdes innendørs for å unngå skader fra været. For å få ut all strømmen må den jordes ved å sette inn 3 galvaniserte 1 meter staker i bakken. De skal plasseres 3 m fra hverandre, 80 cm i bakken (våt) og 20 cm utenfor, og deretter kobles sammen med den gulgrønne kabelen. Enheten har en rød positiv kabel ved utgangen som er koblet til gjerdet og en gulgrønn kabel som kobles til den første jordstaken. Koble aldri to elektrifisere til samme ledning, da de to impulsene kan oppheve hverandre og forårsake problemer. Du kan koble to elektrifisere til samme gjerde, men hold dem på to separate ledninger.