Batterier

Når du velger et energiapparat til et elektrisk gjerde, er det viktig å velge et batteri som gir lang levetid og høy pålitelighet. Gemi tilbyr eksklusive energibatterier produsert i Italia, som er perfekte for deres Elettronica B12 energikildemodeller.

Elektriske gjerdebatterier

Gemi sine energibatterier er spesialdesignet for å møte behovene til elektriske gjerder. De sikrer langvarig strømforsyning og en pålitelig drift av gjerdeanlegget.

Batteri 12V

Gemi tilbyr et bredt utvalg av 12V batterier som er ideelle for bruk i deres energikildemodeller. Disse batteriene er spesielt utviklet for å sikre stabilitet og pålitelighet i strømforsyningen til elektriske gjerder.

Gemi sine energibatterier er produsert med høy kvalitet og lang levetid i tankene. De er ideelle for å sikre pålitelig strømforsyning til elektriske gjerder, selv i krevende værforhold.

Med et bredt utvalg av energikapasiteter og størrelser, kan du finne det perfekte batteriet for ditt elektriske gjerde. Gemi sine batterier er også svært enkle å installere og vedlikeholde, noe som gjør dem til et ideelt valg for både profesjonelle og private brukere.

Ved å velge Gemi sine energibatterier, vil du få en pålitelig og kostnadseffektiv løsning for å drive ditt elektriske gjerde. Med deres høye kvalitet og pålitelighet, er disse batteriene et smart valg for å sikre et trygt og effektivt gjerdeanlegg.

Ikke nøl med å kontakte Gemi for mer informasjon om deres energibatterier og hvilken modell som passer best for ditt elektriske gjerdebehov. Deres eksperter vil gjerne hjelpe deg med å velge det beste batteriet for din spesifikke situasjon.

Fordi sikkerhet er en viktig faktor når det kommer til elektriske gjerder, er det viktig å velge pålitelige og kvalitetsbatterier. Gemi sine energibatterier tilbyr nettopp dette, og du kan føle deg trygg på at ditt elektriske gjerde vil fungere optimalt med disse batteriene.

Leter du etter langvarige og pålitelige batterier for ditt elektriske gjerde? Velg Gemi sine energibatterier for å sikre en effektiv og pålitelig drift av ditt gjerdeanlegg. Med deres høye kvalitet og pålitelighet, er disse batteriene det perfekte valget for å oppnå en trygg og sikker drift av ditt elektriske gjerde.

Read more »

Det er ett produkt.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
NKr 306.00NKr 382.50Grunnpris-20% offPris
NKr 306.00NKr 382.50Grunnpris-20% offPris
Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronica
  • -20%
  Gemi Elettronica Blybatteri 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC for elektrisk gjerde elektriske gjerder elektrifisert gjerder Elektrisk gjerde, elektrifisert gjerde, beitegjerde - for hester, ponnier, kyr, geiter, sauer, villsvin, hjort, storfe Blybatteri, ideelt for å drive B12-2 / B24 apparater 12 Volt 7,2 ampere ...
  NKr 306.00NKr 382.50Grunnpris-20% offPris
  Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronica
   • -20%
   Gemi Elettronica Blybatteri 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC for elektrisk gjerde elektriske gjerder elektrifisert gjerder Elektrisk gjerde, elektrifisert gjerde, beitegjerde - for hester, ponnier, kyr, geiter, sauer, villsvin, hjort, storfe Blybatteri, ideelt for å drive B12-2 / B24 apparater 12 Volt 7,2 ampere ...
   NKr 306.00NKr 382.50Grunnpris-20% offPris

   Questions and Answers

   Elektrisk gjerde: hva er det for?

   Det elektriske Gemi-gjerdet - 100% Made in Italy - brukes til å avverge ville dyr som villsvin, hjort, rever, etc. Formålet med elektriske gjerder er å beskytte territoriet mot skjemmende invasjoner. Den brukes også til å inneholde dyr som kyr, sauer, griser etc. Det har ingenting med jakt å gjøre. Vi har alle juridiske sertifikater tilgjengelig for å produsere og selge elektriske gjerder. Dette er den eneste lovlige løsningen for de som ønsker å beskytte plantasjene sine.

   Er det elektriske gjerdet farlig for mennesker?

   Det elektriske gjerdet for dyr er verken farlig for mennesker eller dyr. Som med alt, selv for elektriske gjerder er det en standard som fastsetter verdiene som skal respekteres. Gjerdeapparatet er et produkt som avgir intermitterende pulser med lav strømstyrke.

   Hva trenger du til et elektrisk gjerde for villsvin og andre dyr?

   For å lage et elektrisk gjerde for dyr trenger du: en Gemi energiser - 100% Made in Italy - for gjerder som fører strømmen til gjerdet, en elektrifisert ledertråd for gjerdet og isolatorer for elektrifiserte gjerder skrudd på stolpene for å holde ledningen .

   Hvorfor sette inn 3 poler for jording av det elektriske gjerdet?

   Jording er en grunnleggende ting for funksjonaliteten til det elektriske gjerdet for dyr, så det anbefales å gjøre det riktig. For å få total utladning av strøm fra energigiveren, er det nødvendig å gjøre jording ved å sette inn 3 galvaniserte stolper på 1 meter i bakken. De må plasseres 3 meter fra hverandre, 80 cm i den våte bakken og 20 cm utenfor, og koble dem deretter med den gule kabelen. Sammen med el-gjerdet leverer vi kun 1 meter kabel som må kobles til første stolpe. Det anbefales å gjøre det der det er tilstedeværelse av vegetasjon, derfor en fuktig jord. Tørr jord er ikke ledende. I følge de utførte testene vil det ikke være noe problem med funksjonaliteten ved å plassere 3 stolper i alle typer terreng. Hvis du bare setter en stake, vil kraften til den nåværende filten være mindre enn rekkevidden, og dyrene vil kunne krysse gjerdet.

   Hvor lenge varer et batteri for det bærbare energiapparatet, og hvilket bør jeg bruke?

   For et B12 energiapparat er det tilstrekkelig å bruke et 12V 40Ah bilbatteri. Autonomi, hvis det ikke er spredning i det elektriske gjerdet, er omtrent 10/12 dager. Ellers varer det mindre.

   Strømmen er litt langt fra den elektriske dyreinnhegningen. Hva å gjøre? Hvordan koble sammen to...

   Hvis strømmen er langt fra det elektriske gjerdet, for din Gemi energiser - 100% Made in Italy -, har vi høyspentkabelen som kan fungere på overflaten eller under jorden, uten utlading. Med denne kabelen er det mulig å føre strøm på gjerdet, uten spredning. Kabelen for elektriske gjerder kan også brukes til å koble sammen to gjerder, deretter koble den ene enden til et første gjerde og den andre enden til et andre gjerde, når det er liten avstand mellom ett gjerde og et annet.

   Hvordan se om det er strøm på gjerdet?

   For å sjekke om det er strøm på det elektriske gjerdet for dyr er det bare å ta med spissen av en skrutrekker med isolert håndtak noen mm unna gjerdetråden. I det øyeblikket du hører en tikking betyr det at det er strøm på el-gjerdet.

   Hvordan installere det elektriske gjerdet?

   Et energiapparat kan ikke oppbevares utendørs. Den må holdes innendørs for å unngå skader fra været. For å få ut all strømmen må den jordes ved å sette inn 3 galvaniserte 1 meter staker i bakken. De skal plasseres 3 m fra hverandre, 80 cm i bakken (våt) og 20 cm utenfor, og deretter kobles sammen med den gulgrønne kabelen. Enheten har en rød positiv kabel ved utgangen som er koblet til gjerdet og en gulgrønn kabel som kobles til den første jordstaken. Koble aldri to elektrifisere til samme ledning, da de to impulsene kan oppheve hverandre og forårsake problemer. Du kan koble to elektrifisere til samme gjerde, men hold dem på to separate ledninger.