Skorsteinsgryte

Sammen med røykrøret er skorsteinen hovedansvarlig for trekk og riktig avhending av røyk. Gemi skorsteinsgryte med sugemotor er mye mer enn en enkel skorsteinsgryte. Det er et kunstverk for å pynte på røykrøret, i stand til å forbedre estetikken og funksjonaliteten til hjemmet ditt.

Pipegryte med skorsteinsvifte

Gemi skorsteinsgryte er den perfekte løsningen for å forbedre både estetikken og funksjonaliteten til ditt hjem. Med en sugemotor bidrar den til å skape et bedre trekk og sikrer riktig avhending av røyk. Disse skorsteinsgrytene er tilgjengelige i ulike modeller, laget av leire eller terrakotta, og i forskjellige farger, noe som gjør det enkelt å finne en som passer til din stil.

En Gemi skorsteinsgryte er ikke bare en praktisk løsning, men også et kunstverk som vil bidra til å pynte opp på røykrøret. Den er værbestandig og vil holde seg vakker i mange år. Dette gjør det til en pålitelig og kvalitetssikker løsning for ditt hjem.

En skorsteinsgryte med sugemotor vil også være en kostnadseffektiv løsning i det lange løp, da den bidrar til å forbedre trekket og redusere risikoen for røyk inne i hjemmet. Dette kan også føre til besparelser på energibruk, da en god trekk vil føre til en mer effektiv forbrenning.

Det finnes ulike typer skorsteinsgryter på markedet, men Gemi skorsteinsgryte skiller seg ut med sin unike design og funksjonalitet. Velg mellom ulike farger og modeller for å finne den som passer best til din skorstein og ditt hjem.

En skorsteinsgryte er ikke bare en viktig del av skorsteinen, men også et viktig element i hjemmet ditt. Gemi skorsteinsgryte tilfører både stil og funksjonalitet, og vil garantert være et blikkfang for besøkende.

Kvalitet og holdbarhet

Gemi skorsteinsgryte er produsert av høykvalitetsmaterialer, som garanterer holdbarhet og lang levetid. Den værbestandige designen sikrer at den vil holde seg vakkert og funksjonell i mange år fremover.

Med en skorsteinsgryte fra Gemi kan du være trygg på at du investerer i en pålitelig og kvalitetssikker løsning for ditt hjem.

Eksklusivt og unikt design

Gemi skorsteinsgryte er ikke bare en vanlig skorsteinsgryte, men et unikt kunstverk som vil bidra til å forbedre estetikken til ditt hjem. Velg mellom ulike modeller og farger for å finne en som passer perfekt til din stil og skorstein.

Ettersom skorsteinsgryten også har en praktisk funksjon med sugemotor, er det en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet.

Oppgrader ditt hjem med Gemi skorsteinsgryte

Erfarne håndverkere og høykvalitetsmaterialer sikrer at Gemi skorsteinsgryte er den beste løsningen for å forbedre trekk og estetikk i ditt hjem. Velg mellom ulike modeller og farger for å finne den perfekte skorsteinsgryten for ditt hjem.

Oppgrader ditt hjem med en Gemi skorsteinsgryte og nyt både en stilig og funksjonell løsning for å forbedre din skorstein og røykavhending.

Read more »

Det fins 3 produkter.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog

Questions and Answers

Hva er forskjellen mellom de ulike modellene av røyksugere?

Grunnmodellen har en sugekapasitet på 2500 m³/t, 3 års garanti og tåler opptil 300 grader. Profesjonsmodellen tåler opptil 700 grader (derfor også ved pipebrann) og anbefales dersom du har en skorstein på under 3 meter. Den har også 6 års garanti og suger inn 3800 m³/t. Stålmodellen er bygget i sin helhet i Aisi 304 rustfritt stål, et materiale som sikrer større motstand mot korrosjon og saltholdighet og derfor over tid. Den har en sugekraft på 3800m³/t og en motstand på opptil 700°, garantert i 8 år. Toppen av utvalget som tilbys av Gemi er den profesjonelle kobbermodellen, motstandsdyktig opp til 700°, med 10 års garanti og i stand til å suge opp 3800 m³/t. Den rustfrie stålviften motstår korrosjon og saltholdighet. Den er helmalt på utsiden (inkludert basen) og passer derfor for de som leter etter et mer estetisk tiltalende produkt.

Avtrekker røyksugeren også varme?

Vår elektriske røykavsug har en 6-trinns regulator, så du trenger bare å stille den til hastigheter på 1-2 for å hjelpe til med å trekke ut røyk naturlig, men ikke varme. I utgangspunktet, ved de to første hastighetene, endrer vi ikke på noen måte den normale driften av en peis, som normalt vil spre en svært liten mengde varme i røyken som stiger opp i røykrøret. Gemi røyksugeren suger opp røyken som ellers ville gått inn i huset og ville derfor absolutt ikke produsere noen varmekilder for innemiljøet. Det er klart at hvis røyksugeren ikke går på sjette hastighet (vanligvis ved denne hastigheten brukes den til å skifte luft i rom, hjelpe til med å starte branner eller suge opp asken), med sine 2500m³/t(grunnleggende) - 3800m³/h(pro) vil det være så kraftig at det også vil suge opp varmen, fordi det vil øke forbrenningshastigheten til veden og følgelig delvis redusere varmen. Vitenskapelige studier har vist at Gemi røyksuger kan kontrollere varmetapet, så det er lurt å bruke en skorstein for å hindre varmetap. Dette kan sees i millioner av fornøyde kunder over hele verden siden 1983, da den første Gemi røyksugeren ble opprettet.

Brukes den elektriske peisviften til røykreduksjon?

Funksjonen til røykavtrekket er å regulere trekket til skorsteinen, for å løse problemet med røyk i skorstein, ovn, komfyr, grill og for å reprodusere det naturlige trekket til skorsteinen.

Hvordan sette sammen Gemi extractor røyksuger?

Monteringen av skorsteinsrøyksugeren er gjør-det-selv. Se opplæringsvideoen på produktarkene for å montere røyksugeren. Støter du på problemer med monteringen av avtrekksviften, kan du be om hjelp fra en elektriker eller en murer. Hvis du er i tvil om installasjonen av produktet (f.eks. tilkobling av ledninger, hastighetsregulator, etc.) vil våre spesialiserte teknikere stå til din disposisjon via e-post, chat eller telefon.

Med firkantet skorstein og innvendig rør, hvilken modell bør jeg kjøpe?

Har du en firkantet skorstein med rør i samme høyde som murverket, må du først tette gapet mellom røret og murverket og deretter installere røyksugeren direkte på murverket. Tilsvarende, hvis røret bare er noen få centimeter (eller tommer) høyt, må røret bringes til samme høyde som murverket. I denne situasjonen må du kjøpe en modell av røyksuger med firkantet sokkel, justerbar også for rektangulær skorstein.

Kan jeg installere røykavtrekket rett inne i skorsteinen?

Det er mulig, men du må vurdere dimensjonene til røyksugeren. Installasjonen av røykavtrekket kan gjøres på to måter: fjerne hetten på skorsteinen og deretter installere røyksugeren, eller sette inn røyksugeren inne i skorsteinen, i dette tilfellet bestiller røyksugeren uten hetten.

Er det mulig å føre kabelen inne i skorsteinen?

Ja, det er mulig. Det er to måter å gjøre den elektriske tilkoblingen på: med 3 x 1,5 kabelen (som skal føres utenfor skorsteinen opp til hastighetsregulatoren) for å forlenge den første meteren festet til røyksugeren. Eller du kan lage en intern tilkobling til skorsteinen med vår høytemperaturbestandige kabel, som du kan kjøpe separat ved å velge ønsket mengde i nedtrekksmenyen etter hvor mange meter du trenger.

Hvor lenge kan jeg la røyksugeren stå på?

Det er ingen tidsbegrensning. Røyksugeren kan fungere hele dagen uten problemer.

I hvilken avstand fra flammen skal røyksugeren plasseres?

Den profesjonelle viften for peiser kan monteres i alle høyder, selv på røykrør på 1 meter. På den annen side anbefales grunnmodellen av røyksugeren for skorsteiner over 3 m høye.

Hvis strømmen går, og røyksugeren slår seg av, kobler den til røykuttaket?

Nei, røyksugeren kobler ikke til røykuttaket hvis det er slått av. Av denne grunn er det kun mulig å slå på røyksugeren i visse situasjoner, for eksempel ved heving av komfyrdøren eller ved sterk vind.

Hvis det regner, vil vann sive inn i røyksugeren?

Nei, bunnen av skorsteinsrøyksugeren er hevet for å hindre vanninntrengning ved regn.

Løser røyksugeren problemet også ved sterk vind?

Visselig er røyksugeren vår egnet i tilfelle sterk vind fordi den løser røykproblemet.

Bråker røyksugeren?

Nei. Røyksugeren er stille i alle hastigheter. Selvsagt, hvis du setter den på sjette hastighet, gjør viften mer enn 1300 omdreininger i minuttet, så du vil høre en lett summende lyd. Men for å løse problemet med røyk, bør viften brukes ved lave hastigheter, fra første hastighet opp til tredje hastighet. Ved disse hastighetene overstiger ikke lydtrykket 38 Db, det vil si null støy.

Hvor mye veier røyksugeren?

Vekten på viften, eksklusive hastighetsregulatoren, er ca. 20 kg.

Hvor skal regulatoren til avtrekksviften monteres?

Regulatoren til avtrekksviften for peiser må kobles til 220 V-strømmen og kan installeres i ethvert område, det viktigste er at den ikke er plassert i nærheten av varmekilder. Faktisk, inne i regulatoren til viften er det en transformator som fungerer ved høye temperaturer.

Jeg har nylig kjøpt røyksugeren, når jeg slår den på med første hastighet fungerer den ikke,...

Det er ikke noe problem, røykavtrekket fungerer normalt. Røyksugeren er utformet for å sikre normal innkjøring av de indre lagrene. Viften skal i første omgang kjøres inn med høyere hastigheter og etter noen minutter kan den slås på lavere hastighet. Denne driftsmodusen bør kun følges den første måneden, deretter vil den også kjøre med lavere hastigheter.