Hvorfor installere en skorstein i stedet for å bygge den?

Hvorfor installere en skorstein i stedet for å bygge den?

I de fleste hjem er tak kalt skorsteiner ofte bygget på terminalene til røykkanalene.

Disse skorsteinene er bygget med sikte på å fylle ulike funksjoner og er i stand til å løse ulike kritiske problemstillinger.

Blant de vanlige problemene med røykkanalene, som man håper å kunne løse med bygging av en skorstein, er det absolutt infiltrasjon av vann ved regn og sterk vind eller inntrengning av fugler fra taket inn i selve røykkanalen. . eller for et rent estetisk spørsmål.

De mest brukte klassiske skorsteinene er absolutt de i murstein eller stål. Til tross for konstruksjonen av disse skorsteinene, som noen ganger er veldig dyre, er den virkelige løsningen av problemene ovenfor ikke garantert. De klassiske skorsteinene påvirker faktisk ikke problemet med røyk og dårlig trekk i skorsteinen.

Faktisk, hvis en peis ryker fordi det er for mye vind ute eller fordi været er dårlig eller av mange andre grunner, løser ikke en klassisk røyksuger dette problemet i det hele tatt.

Løsningen som må tas i bruk for å løse problemet med skorsteinsrøyk er å installere et elektrisk røykavtrekk på taket ved utgangen av influensaen, også kalt aspirasjonspipe.

Gemi Elettronica foreslår forskjellige modeller av elektriske røykavtrekk; med ulike egenskaper som sugekraft, motstand mot høye temperaturer, års garanti og materialet som brukes til deres konstruksjon.

Gemi Elettronica har som mål å svare positivt på ethvert behov, og er i stand til å gi en dobbel løsning: en elektrisk røykavsug i en skorstein.

Røyksugeren foreslått av Gemi Elettronica er forskjellig fra de klassiske mur- eller stålskorsteinsviftene fordi det er en ildfast leireskorstein.
Dette materialet er ideelt for røykkanaler siden det er motstandsdyktig ikke bare mot atmosfæriske stoffer, men også mot varme.

En dobbel fordel er derfor oppnådd fra denne løsningen: den estetiske, takket være bruken av en moderne røyksuger, og den funksjonelle med løsningen av røykproblemet takket være den elektriske røykavsugeren.

Den elektriske røykavsugeren har også et fuglebeskyttelsesgitter i elektrosveiset stål og hindrer takket være sin struktur inntrengning av vann.

Gemi Elettronica leirrøysvifte krever ikke lim for montering og er fremfor alt preget av et åpningssystem ovenfra som lar deg enkelt fjerne og demontere strukturen med mulighet for å kunne gripe inn for ethvert vedlikeholdsinngrep.

Gemi Elettronica er derfor i stand til å svare på ethvert behov, både estetisk og konkret løsende, knyttet til problemene en peis kan ha.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.