Hvorfor installere en skorstein i stedet for å bygge den?

I de fleste hjem er tak kalt skorsteiner ofte bygget på terminalene til røykkanalene.

Disse skorsteinene er bygget med sikte på å fylle ulike funksjoner og er i stand til å løse ulike kritiske problemstillinger.

Blant de vanlige problemene med røykkanalene, som man håper å kunne løse med bygging av en skorstein, er det absolutt infiltrasjon av vann ved regn og sterk vind eller inntrengning av fugler fra taket inn i selve røykkanalen. . eller for et rent estetisk spørsmål.

De mest brukte klassiske skorsteinene er absolutt de i murstein eller stål. Til tross for konstruksjonen av disse skorsteinene, som noen ganger er veldig dyre, er den virkelige løsningen av problemene ovenfor ikke garantert. De klassiske skorsteinene påvirker faktisk ikke problemet med røyk og dårlig trekk i skorsteinen.

Faktisk, hvis en peis ryker fordi det er for mye vind ute eller fordi været er dårlig eller av mange andre grunner, løser ikke en klassisk røyksuger dette problemet i det hele tatt.

Løsningen som må tas i bruk for å løse problemet med skorsteinsrøyk er å installere et elektrisk røykavtrekk på taket ved utgangen av influensaen, også kalt aspirasjonspipe.

Gemi Elettronica foreslår forskjellige modeller av elektriske røykavtrekk; med ulike egenskaper som sugekraft, motstand mot høye temperaturer, års garanti og materialet som brukes til deres konstruksjon.

Gemi Elettronica har som mål å svare positivt på ethvert behov, og er i stand til å gi en dobbel løsning: en elektrisk røykavsug i en skorstein.

Røyksugeren foreslått av Gemi Elettronica er forskjellig fra de klassiske mur- eller stålskorsteinsviftene fordi det er en ildfast leireskorstein.
Dette materialet er ideelt for røykkanaler siden det er motstandsdyktig ikke bare mot atmosfæriske stoffer, men også mot varme.

En dobbel fordel er derfor oppnådd fra denne løsningen: den estetiske, takket være bruken av en moderne røyksuger, og den funksjonelle med løsningen av røykproblemet takket være den elektriske røykavsugeren.

Den elektriske røykavsugeren har også et fuglebeskyttelsesgitter i elektrosveiset stål og hindrer takket være sin struktur inntrengning av vann.

Gemi Elettronica leirrøysvifte krever ikke lim for montering og er fremfor alt preget av et åpningssystem ovenfra som lar deg enkelt fjerne og demontere strukturen med mulighet for å kunne gripe inn for ethvert vedlikeholdsinngrep.

Gemi Elettronica er derfor i stand til å svare på ethvert behov, både estetisk og konkret løsende, knyttet til problemene en peis kan ha.