Forskjellen mellom Basic og Professional Chimney Fan Gemi

Forskjellen mellom Basic og Professional Chimney Fan Gemi

Et vanlig problem med de fleste skorsteiner, ovner eller griller er definitivt vanskeligheten med røykutkast langs skorsteinen.

Årsakene til dette problemet er mangfoldige, vanskelige å forutsi ved bygging av et hus, og enda vanskeligere å løse hvis du tror at direkte inngrep på skorsteinen eller pipen kan være nok.

Det eneste produktet, som er sikkert å løse problemet med skorsteinsrøyk og samtidig enkelt å bruke og økonomisk, er elektrisk skorsteinsvifte.

En elektrisk skorsteinsvifte er utstyrt med en tvungen motor som helt eliminerer problemet med dårlig skorsteinstrekk, og motvirker årsakene fullstendig, uansett hva de måtte være.

Gemi Electronics kan tilby flere modeller av elektriske skorsteinsvifter, hver med forskjellige og unike funksjoner i verden.

Modellene å velge mellom er: Basic skorsteinsvifte, profesjonell elektrisk skorsteinsvifte og profesjonell kobberskorsteinsvifte

Basic elektrisk skorsteinsvifte

har en sugestyrke på 2500 kubikkmeter per time og en motstand ved en temperatur på 300 grader.

Profesjonell elektrisk skorsteinsvifte

har derimot en sugestyrke på 3800 kubikkmeter per time og en motstand ved en temperatur på 700 grader. Med motstand mot høye temperaturer opptil 700 grader, er det lett å forstå at denne skorsteinsviften også er i stand til å motstå en skorsteinsbrann.

Kobber profesjonell elektrisk skorsteinsvifte

lik den profesjonelle som ble beskrevet tidligere, har også en sugestyrke på 3800 kubikkmeter per time og en motstand ved en temperatur på 700 grader, men den er laget av rustfritt stål og har en belegg i ekte kobber.
Belegget i ekte kobber og rustfritt stål tillater, i tillegg til større motstand over tid, også motstand mot saltighet og gjør derfor dette produktet unikt i verden ikke bare fra et estetisk synspunkt, men også ideelt for kystområder.

Motoren til begge profesjonelle skorsteinsviftemodeller, både den mørkebrune og kobberen, er i klasse H og motstandsdyktig mot høye temperaturer, inneholder ikke plastdeler, og kondensatoren er plassert i en ekstern boks og derfor vekk fra varmekilder.
Alle disse egenskapene forhindrer ikke smelting av motorene til profesjonelle skorsteinsvifter selv ved en skorsteinsbrann.

Alle Gemi Electronics skorsteinsvifter er utstyrt med en 6-trinns regulator, fra hvilken skorsteinsviften slås av / på og sugestyrken justeres.
De har en motordekselkappe (som er laget av metallplater og malt mørkebrunt for de første 2 modellene som er angitt, mens den er laget av rustfritt stål og malt kobber for den tredje skorsteinsviften beskrevet).
Rundt viften har Gemi Electronics skorsteinsvifter en beskyttelsesgitter, laget av elektrosveisede stålringer som også fungerer som anti-fugler.

For alle de beskrevne modellene er det mulighet til å velge mellom en firkantet base (den elektriske skorsteinsviften er utstyrt med justerbare braketter) og en rund base (en rund adapter vil bli gitt basert på den eksterne diameteren til pipen).

Gemi Electronics med sin elektriske skorsteinsvifte kan løse problemet med skorsteinsrøyk for alle, uansett hva årsaken måtte være.

Velg modellen som passer best for deg ved å klikke her.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.