Røykproblem med en skorsteinskanal med kurver eller horisontale seksjoner.

Røykproblem med en skorsteinskanal med kurver eller horisontale seksjoner.

Husenes struktur tillater ofte ikke bygging av en skorstein som kan ha en vertikal rør.

I noen tilfeller, hvis du vil nyte sjarmen til en vakker peis, er du tvunget til å bruke rør som har kurver og noen ganger til og med horisontale seksjoner.

Skorsteinsrør med kurver eller til og med horisontale seksjoner fører uunngåelig til en suboptimal trekk av peisrøken.

Noen kan tenke at løsningen er å renovere huset, flytte hele peisen og modifisere røret. Men dette ville ikke garantere en sikker løsning fordi problemet med peisrøyk også kan stamme fra andre faktorer, det eneste sikre ville være en betydelig investering av tid og penger.

En rask og økonomisk løsning for å eliminere røykproblemet med peisen er å installere en tvunget trekkvifte.

En elektrisk røykavsug for en peis er et verktøy som tillater løsning av røykproblemet med røret selv om det har kurver eller er horisontalt.

Den elektriske røykavsug for peiser av Gemi har en hastighetsregulator som lar deg velge en variabel effekt fra et minimum på 1 til et maksimum på 6.

Røret i spørsmålet er perfekt horisontalt i de første 6 meterne, og bare med Gemi elektrisk røykavsug er det mulig å oppnå et så tilfredsstillende resultat.

Uten en elektrisk røykavsug kunne normal røykeksos aldri funnet sted.

Siden 1983 har Gemi Elettronica vært en verdensleder innen peisrøykavsug, målet som ble satt ved grunnleggelsen var å løse røykproblemet i hjemmet for alle og med enhver form for rør.

Eksternt stiger røret etter kurven for ytterligere 5/6 meter til det når utløpet, som i dette tilfellet er rundt.

L’aspirafumo elettrico della Gemi Elettronica er den eneste som er i stand til å tillate korrekt utkast av et horisontalt rør.

Velg din ideelle modell og kjøp direkte fra: /7119-aspiratori

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.