Hvorfor installere en skorsteinshette i stedet for å bygge en?

Hvorfor installere en skorsteinshette i stedet for å bygge en?

I de fleste hjem er skorsteinshetter ofte bygd på pipeterminaler, også kjent som skorsteinshetter.

Disse skorsteinshettene tjener ulike funksjoner og kan løse forskjellige problemer.

Vanlige problemer med skorsteiner som man håper å løse med en skorsteinshette inkluderer vannlekkasjer under regn og kraftig vind, fugler som kommer inn i skorsteinen fra taket, eller rent estetiske årsaker.

De mest brukte tradisjonelle skorsteinshettene er murstein eller stål. Imidlertid, til tross for byggingen av disse skorsteinshettene, som noen ganger kan være svært kostbare, er det ingen garanti for å løse problemene nevnt ovenfor. Tradisjonelle skorsteinshetter løser ikke problemet med røyk og dårlig skorsteinstrek.

Hvis en skorstein ryker på grunn av kraftig vind, krumme røkrør eller andre årsaker, løser ikke en tradisjonell skorsteinshette dette problemet.

Løsningen for å løse røykproblemer med skorsteinen er å installere en elektrisk skorsteinvifte, også kjent som en aspirerende skorsteinshette, på taket ved skorsteinsutløpet.

Gemi Elettronica tilbyr ulike modeller av elektriske skorsteinvifter med forskjellige funksjoner som sugestyrke, varmemotstand, garantitid og konstruksjonsmaterialer.

Gemi Elettronica har som mål å imøtekomme ethvert behov og kan tilby en dobbel løsning: en elektrisk skorsteinvifte innenfor en skorsteinshette.

Skorsteinshetten som tilbys av Gemi Elettronica er annerledes enn tradisjonelle murstein- eller stålskorsteinshetter ettersom den er laget av ildfast leire. Dette materialet er ideelt for røkrør da det ikke bare er motstandsdyktig mot værforhold, men også mot varme.

Denne løsningen gir en dobbel fordel: estetisk appell med en moderne skorsteinshette og funksjonell løsning av røykproblemet med den elektriske skorsteinviften.

I tillegg har den elektriske skorsteinviften en stålmaskefuglbeskyttelse, og strukturen forhindrer vannlekkasjer.

Leirskorsteinshetten fra Gemi Elettronica krever ingen lim for installasjon og kjennetegnes av et toppåpningssystem som tillater enkel fjerning og demontering for vedlikeholdsformål.

Gemi Elettronica kan imøtekomme ethvert estetisk eller praktisk behov knyttet til skorsteinproblemer.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.