Problemer med skorsteinsrøyk: Hva forårsaker denne ulempen?

Problemer med skorsteinsrøyk: Hva forårsaker denne ulempen?

Oppdag hvordan du løser problemet med skorsteinrøyk trygt og enkelt uten å gjøre strukturelle endringer på skorsteinen...

De viktigste årsakene som kompromitterer den korrekte funksjonen til en skorstein er flere, her er de mest vanlige:

  • Feil dimensjonert skorsteinskanal;
  • Kald skorsteinskanal uten isolasjon;
  • Skorsteinskanal med svinger;
  • Mangel på luft inne i lokalene;
  • Motvind;
  • Dårlig konstruert skorstein;

Dette er bare noen av problemene som påvirker korrekt funksjon av skorsteinen, i tillegg kommer mange andre mindre problemer som til sammen gjør det vanskelig å løse problemet med skorsteinrøyk, for eksempel:

  • Termisk depresjon, som oppstår på grunn av temperaturforskjellen mellom innsiden og utsiden av skorsteinen;
  • Dynamisk depresjon der vinden direkte påvirker skorsteinen og får systemet til å fungere dårlig;

I tillegg til disse problemene er det problemer knyttet til skorsteinens plassering i den kaldeste delen av bygningen, eller til og med en skorsteinskanal som går utenfor bygningen...

Den sikre løsningen som tillater deg å definitivt løse problemet med skorsteinrøyk, ovn, grill, termisk peis, ovn, er installasjon av en elektrisk skorsteinvifte som sikrer en konstant røyktrekk uten varmetap.

Tvert imot hva man hører fra ikke-eksperter på området, kan en tradisjonell skorstein noen ganger ha overflødig trekk, noe som fører til varmetap.

Takket være installasjonen av Gemi skorsteinvifte, kontrolleres trekket og problemet med skorsteinrøyk forsvinner: det vil ikke lenger være plutselige trekkfall eller overdreven suging fordi takket være den medfølgende sentralenheten, som tillater deg å finne optimal hastighet gjennom en velger, oppnås konstant trekk uten varmetap.

Videre, takket være installasjonen av Gemi-viften, vil det ikke lenger være støyproblemer. Faktisk, ifølge en studie utført av Gemi forskningssenter, sprer en skorstein som fungerer 8 måneder i året uten en kontrollerende vifte, 30 prosent mer energi enn en skorstein med en tvunget elektrisk vifte, siden trekket er konstant kontrollert uten topper og nedturer.

Gemi vifte er den kraftigste på markedet, og når opptil 3800 kubikkmeter per time, noe som gjør det mulig å løse problemet med skorsteinrøyk ved lavere hastigheter, redusere støy og oppnå utmerket sug selv på første hastighet.

Gemi-viften er den eneste som har en patentert motor i klasse H med beskyttelse av motorviklingsisolator i fibrokeramikk, noe som gjør at motoren er beskyttet selv ved skorsteinsbrann.

Gemi-viften er unik. Gjennom årene har mange selskaper prøvd å kopiere motorsikringssystemet med mislykkede systemer som å sette glassfiber rundt motoren og dermed forverre situasjonen. Dette tillater faktisk ikke at motoren avkjøles skikkelig og påvirker sterkt driften ved høye temperaturer.

Gemi-viften løser alle problemer knyttet til dårlig skorsteinstrekk ved å nøytralisere alle mulige problemer.

Ved å installere en Gemi-vifte, kan du gjenoppdage gleden ved å bruke en skorstein uten problemer med røyk.

Oppdag vårt utvalg av produkter og løs trekkproblemene med skorsteinen din nå!

Gemi elektriske vifter vil hjelpe deg med å forbedre trekket, og gjøre problemet med skorsteinrøyk til noe som tilhører fortiden.

KOBBER SKORSTEINSVIFTE

Produkt sertifisert i henhold til loven

10 års garanti

TREKK PÅ 3800 M³/t

GEMI KLASS H MOTOR TÅLER 700°C

6-hastighetsregulator

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.