Elektrisk gjerde for hester

Et elektrisk hestegjerde kan være den riktige løsningen takket være dets praktiske og økonomi.

Over tid bruker flere og flere oppdrettere rundt om i verden, som et verktøy for å holde dyrene sine, det elektriske gjerdet. Det er et stadig mer brukt verktøy da det lett kan tilpasses ethvert behov. Den kan bygges for:

• lange eller korte gjerder,
• oppdrettsdyr eller ville dyr,
• lande med 220 V strøm eller uten strøm ved hjelp av en 12 V batterienhet.
Hester er absolutt blant husdyrene som elektriske gjerder i økende grad brukes til.

Elektrisk gjerde for hester: hvilke materialer skal brukes?
Konstruksjonen av et elektrisk gjerde for hester krever noen små forskjeller sammenlignet med andre dyr, først og fremst for materialene som skal brukes.

Faktisk, for hester er det nødvendig å sette opp et gjerde med høyere stolper enn andre dyr, derfor følger det at selv høyden på ledningen eller båndlinjene må være forskjellig fra standardene som brukes for andre dyr.

Anbefalte høyder for hester er:

• første linje 85 cm fra bakken
• andre linje 140 cm fra bakken
Derfor, også ved å beregne dybden som staken må settes inn i bakken, er det nødvendig å bruke staker på omtrent 2 meter.

Gemi Elettronica: våre løsninger for elektrisk gjerde for hester
Blant de elektriske gjerdeproduktene som er tilgjengelige for Gemi Elettronica, er det i tillegg til 220 V eller 12 V batterispenningsapparater og isolatorer for trestenger og jernstenger, også forskjellige typer wire og tape.

Wiren, 4 mm²-seksjonen, anbefales for hester, ellers er båndet mer egnet.

Hesten er faktisk et dyr med et litt mindre utviklet syn enn andre dyrs; derfor gjør den større tykkelsen på båndet det lettere for dyret å se det elektriske gjerdet rundt det.

Gemi Elettronica har en lang historie bak seg i verden av elektriske gjerder, produktene er sertifisert i henhold til loven og klart laget i Italia.

Gemi Elettronica er den beste løsningen for ditt elektriske hestegjerde.

Produkter tilgjengelig direkte på denne linken.