Røykproblem på skorstein med buet eller horisontalt røykrør

Røykproblem på skorstein med buet eller horisontalt røykrør

Husenes struktur tillater ofte ikke konstruksjon av en skorstein som kan ha en vertikal røykkanal.
I noen tilfeller, faktisk, hvis du vil nyte sjarmen til en vakker peis, er du tvunget til å bruke røykkanaler som har kurver og noen ganger til og med horisontale seksjoner

Imidlertid forårsaker røykrør med kurver eller til og med horisontale uunngåelig et ikke-optimalt trekk av skorsteinsrøyken.
Faktisk er det klart at en horisontal eller buet røykkanal, for en fysisk sak kan vi si, kan by på mange vanskeligheter med å trekke opp røyken sammenlignet med en helt vertikal røykkanal (som også helt klart kan ha trekkproblemer, men det motsatte. slekten ).

Faktisk er det de som kanskje tror at løsningen kan være å renovere huset, flytte hele skorsteinen og modifisere influensaen: men dette vil uansett ikke garantere en sikker løsning fordi problemet med skorsteinsrøyk også kan stamme fra andre faktorer, det eneste sikre ville være en iøynefallende bruk av tid og penger.
En rask og økonomisk løsning for å eliminere skorsteinsrøykproblemet er å installere en motor med tvungen trekk.

En elektrisk skorsteinsrøyksuger er et verktøy som lar deg løse røykproblemet med influensa selv om den har kurver eller er horisontal.
Vår kunde viser tydelig at selv ved hastighet 3 alene er trekket til hans skorstein utmerket.

Gemi elektrisk røykavtrekk til skorsteinen er nemlig preget av en hastighetsregulator som lar deg velge variabel effekt fra minimum 1 til maksimalt 6. Vi kan blant annet notere hvordan, til tross for Gemi elektrisk røyk avtrekker plasseres på tredje hastighet, er det totalt fravær av støy inne i leiligheten.

Det aktuelle røykrøret er til og med perfekt horisontalt de første 6 meterne og kun med Gemi elektrisk røykavtrekk er det mulig å oppnå et så tilfredsstillende resultat.
En kvist røyk kommer ikke inn i huset, mot alle fysikkens lover, faktisk, selv når skorsteinen er kald, er trekket til Gemi elektrisk røykavtrekk for skorsteinen perfekt effektivt.

Uten en elektrisk røykavsug, ville det faktisk aldri vært en normal røykaspirasjon.

Siden 1983 har Gemi Elettronica vært verdensledende innen røykavsug for skorsteiner, målet satt ved fødselen er å løse problemet med røyking i hjemmet for alle og med enhver form for røykrør. Sterk vind, lange røykkanaler, korte røykkanaler eller, som i dette tilfellet, til og med horisontale røykkanaler hindrer ikke det ekstraordinære arbeidet som utføres av Gemi elektriske røykavtrekk.

Utvendig stiger røykrøret etter kurven ytterligere 5/6 meter til det når utgangen, som i dette tilfellet er rund.
Faktisk lar Gemi Elettronica deg plassere runde adaptere som er nyttige for røykrør med runde uttak eller justerbare braketter som passer for de som har et firkantet / rektangulært røykrør.
Totalt er influensaen, mellom de horisontale, vertikale og buede delene, nesten 11 meter høy og Gemi elektrisk røykavsug for skorsteinen har ingen problemer med å utføre oppgaven den er designet for.

Den elektriske røyksugeren Gemi Elettronica er den eneste som er i stand til å tillate et korrekt trekk til en horisontal røykkanal.

Velg din ideelle modell og kjøp direkte fra: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.