Grill: hvordan løse problemet med overflødig røyk i miljøet

Grill: hvordan løse problemet med overflødig røyk i miljøet

Et av de vanligste problemene med en grill, enten det er privat eller en aktivitet som en grill, er absolutt den konstante tilstedeværelsen av overflødig røyk i miljøet der den er plassert.
Hvis du har en bedrift eller en grill som du bruker sammen med vennene dine, har du sikkert måttet prøve å kjempe mot røyken fra peisen mange ganger.

Røyken som genereres av en grill kan faktisk være svært vanskelig å begrense av flere årsaker: både fordi røyken som genereres av matvarer, som kjøtt, som tilberedes på en grill, er mye mer fyldig enn fra en vanlig peis. hus med vedforbrenning og begge deler fordi man i de fleste tilfeller er tvunget til å plassere kokeristene i fremre del av grillmunnen.

Denne situasjonen gjør det umulig å tegne selve grillen, da røyken som genereres av grillen har en tendens til å stige mot utsiden av skorsteinen og ikke langs influensaen. Det kan tenkes at som en løsning på problemet med grillrøyk, er det mulig å bruke det å flytte grillen lenger innover, men dette ville ikke være en tilstrekkelig løsning, og dessuten ikke praktisk med tanke på tilberedning av maten. seg selv. .

Faktisk, som du kan se fra videoomtalen, er grillen plassert foran, og takket være bruken av røyksugeren stiger røyken perfekt langs influensaen. Dette hadde ikke vært mulig uten et elektrisk røykavtrekk.

Videoanmeldelsesgrillen løste røykproblemet til grillen kun takket være den elektriske røykavsugeren fra Gemi Elettronica.

Hvis du, når du har kjøpt Gemi røykavsug, er bekymret for at røykavsugeren ikke kan brukes over en veldig lang periode, ikke bekymre deg fordi røyksugeren ikke har noen tidsbegrensning i bruk; faktisk kan den være aktiv i mange timer selv uten avbrudd, uten å påvirke levetiden.

Braceria av videoanmeldelsen, for å løse problemet med grillrøyk, har valgt en profesjonell modell røykavsug, som har som sine hovedegenskaper en sugekraft som når opp til 3800 kubikkmeter / time og en motstand mot høye temperaturer på 700 grader .

Indeksen for motstand mot høye temperaturer er veldig viktig for en grill, da røykkanalen i de fleste tilfeller nesten ikke overstiger 3-4 meter. Og for røykrør på mindre enn 3-4 meter kan en motstand mot høye temperaturer på 700 grader være en faktor av første betydning.
En annen unik egenskap ved den elektriske røykviften Gemi er det faktum at den er utstyrt med en 6-trinns regulator.
Med dette verktøyet er det faktisk kunden som bestemmer hvor mye strøm som skal gis til den elektriske røykavsugeren, også basert på mengden røyk som genereres av grillen.

Det er absolutt en helt annen ting å gå ut av et steakhouse eller grille med venner og ikke føle en ubehagelig lukt av røyk på klærne, generert av en grill som genererer mye røyk.

Den mest effektive løsningen for å eliminere overflødig røyk i et miljø er å installere Gemi elektrisk elektrisk røykavsug, som gir utmerket trekk i røykrøret.

Videoomtalen viser røykavtrekket for grill med rund sokkel, Gemi Elettronica er faktisk i stand til å gi et hvilket som helst rundt mål ved å kommunisere kun den ytre diameteren til røykrøret; men samtidig kan den også installeres på hvilken som helst firkantet eller rektangulær røykkanal, takket være bruken av settet med justerbare braketter.

Gemi Elettronica elektrisk røykavsug for peiser er det eneste produktet som er i stand til å løse problemet med røyk som genereres av en grill, som kan kjøpes direkte herfra.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.