Blåser sterk vind røyk fra peisen inn i hjemmet ditt? Gemi røyksuger er løsningen

Blåser sterk vind røyk fra peisen inn i hjemmet ditt? Gemi røyksuger er løsningen

Gemi røykavsug for skorsteinen er i stand til å tillate et eksepsjonelt trekk av influensa selv med sterk vind eller andre ugunstige værforhold.

Det vil ha hendt mange ganger at når vinden endrer seg og under visse klimatiske forhold ikke var i stand til å ha tilstrekkelig trekk i skorsteinen.
Røyking i huset er et problem som skiller mange peiser og som fremheves, i noen tilfeller, spesielt under spesielle omstendigheter: for eksempel sterk vind.
Med sin kraft når faktisk røyksugeren opp til 3800 kubikkmeter/time og klarer derfor også å motvirke en ekstrem tilstand som ikke kan forutses, som sterk vind. Du kan se fra vår kundes videoomtale at til tross for en meget sterk vind, praktisk talt en storm som nesten fører bort trærne, Gemi skorsteinsavtrekker utfører oppgaven sin perfekt.

Røyken stiger opp langs influensaen og kommer ut av den, som om vinden ikke var der. Videre, hvis du er bekymret for at det kan være liten stabilitet av Gemi røykavtrekk plassert på taket i tilfelle sterk vind, kan du være trygg fordi, både i tilfellet der det er en røyksuger for skorsteiner med justerbare braketter ( derfor med røykavløp kvadratisk eller rektangulært røykrør) enten det er røykavtrekk for peiser med rund adapter, er Gemi røykavtrekk ekstremt stabilt: som om det var, med begge løsningene, forankret til røykrøret.

En av hovedtrekkene til Gemi elektriske røykavsug er at når den er slått av, hindrer den ikke den naturlige røkflukten; så hvis du har en peis som bare røyker med visse vinder, kan du enkelt slå av Gemi røykavtrekket fordi når den slås av vil det ikke påvirke røykutslippet.
På den annen side, røykekstrakterens evne til å unngå spredning av asken i miljøet under rengjøring av peisen og samtidig redusere innåndingen av kreftfremkallende røyk som kommer ut av skorsteinen totalt.

Røyksugeren tillater også, takket være sin struktur, å forhindre at vanndråper kommer inn i røykrøret ved kraftig regn. Ved bunnen av beskyttelsesgitteret har den faktisk en veldig liten helning og en liten stigning i basisstrukturen som gjør at den hindrer inntrengning av vanndråper.

Bare Gemi elektriske røykavsug er i stand til å bekjempe røyk selv under ugunstige klimatiske forhold.

Gemi Elettronica og skorsteinsviftene er løsningen på problemet med røyk forårsaket av sterk vind.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.