Kommer peisen eller grillen ut av røyk? Løsningen på problemet er Gemi elektrisk røykavtrekk

Kommer peisen eller grillen ut av røyk? Løsningen på problemet er Gemi elektrisk røykavtrekk

Røyksugeren Gemi er den eneste sertifiserte løsningen som kan gi et svar på problemet med røyk fra pipen i hjemmet.

Salvatore da Catania har en peis på landsbygda som han bruker som grill; før du kjøpte Gemi røyktårn var det trekkvansker.
Den tente peisen gjorde hele leiligheten ubrukelig, etter kjøpet av Gemi røykvarsleren løste kunden alle røykproblemene peisen genererte.
Sluttresultatet er ekstraordinært, kunden er helt fornøyd.

Legg merke til den betydelige høyden på skorsteinen, men til tross for dette er Gemi elektrisk røykavsug fortsatt i stand til å utføre oppgaven sin perfekt: sluttresultatet er unikt i sitt slag, problemet med røyk forårsaket av grillen er fullstendig løst.
Du kan se den utrolige forskjellen i resultatet som oppstår når Gemi elektrisk røykavsug er på (bilde til venstre) sammenlignet med når den er av (bilde til høyre).
Når den er slått på, løser Gemi elektrisk røykavsug problemet fullstendig, mens når den er slått av, kommer røyken tilbake. Røyken trekkes på en meget effektiv måte av Gemi røyksuger; alt blir sugd ut av huset, noe som gjør at peisen endelig kan brukes fullt ut.
Det er viktig å understreke at Gemi elektrisk røykavsug er i stand til å løse dette problemet ved å holde dører og vinduer lukket; og med tanke på at peiser først og fremst brukes om vinteren når det er kaldt, er det et grunnleggende aspekt som må tas i betraktning.

Vår kunde aktiverer hastighetsregulatoren (som lar deg justere sugekraften fra en minimumseffekt på 1 til maksimalt 6) direkte fra den sjette hastigheten; sjette hastighet som, som du ser, også letter opptenningen av selve brannen. Det skal imidlertid bemerkes at Gemi elektriske røykavsug er åpenbart effektiv selv når effekten er redusert til 4. Den ble faktisk laget for å være perfekt effektiv i alle hastigheter.

Gemi-røyksugeren plassert på taket, ved utgangen av influensaen, er utstyrt med justerbare braketter for kvadratiske eller rektangulære utganger som i dette tilfellet. I tilfelle utgangen av røykrøret er rund, eksisterer ikke problemet, men ved å gi målingen av den ytre diameteren til den samme, vil den runde adapteren bli gitt som vil tillate deg å plassere Gemi røykavtrekk på røykkanalen.
Gemi røyksugeren utvendig er fullstendig malt både av estetiske årsaker og for å øke holdbarheten med årene. Faktisk krever den ikke vedlikehold i løpet av årene den brukes, og bare takket være kraften kan den fjerne ca. 70 % av soten som dannes inne i røykkanalen.

Du kan se bevegelsen til viften plassert på den fjerde hastigheten som gir et utmerket røyktrekk.

Startkondensatoren, som i den aktuelle profesjonelle Gemi røyksugeren, er plassert utvendig for å være langt fra varmekildene; som gjør at Gemi elektrisk røykavtrekk kan motstå selv en langvarig brann, med en motstand mot høye temperaturer som når opptil 700 ° C. Forbindelsen bringes fra startboksen til hastighetsregulatoren, monteringen er veldig enkel; for de med litt fingerferdighet kan det også gjøres gjør-det-selv.

Faktisk kan du finne videoopplæringer av forsamlingen også på youtube

Med et enkelt kjøp, Gemi pipevifte, kan kunden vår endelig nyte glørne og grille i den vakre naturen.

Gemi Elettronica produserer elektrisk røykavsug for peiser, griller, pizzeriaer, restauranter og ovner, som garanterer kvalitet og funksjonalitet.
Gemi røykevifte lar deg oppnå maksimal tilfredshet for kundene sine.

Gemi Elettronica med røyksugeren er svaret på problemet med skorsteinsrøyk i huset.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.