Produserer vedovnen din røyk? Den elektriske røykavsugeren for peiser er svaret.

Produserer vedovnen din røyk? Den elektriske røykavsugeren for peiser er svaret.

Den aspirafumo for peiser fra Gemi er i stand til å gi enestående trekk til pipen din selv i sterk vind eller andre ugunstige værforhold.

Det skjer ofte at med skiftende vind og under visse værforhold, mislykkes peisen din i å ha tilstrekkelig trekk. Røyk i huset er et vanlig problem for mange piper og kan forverres, spesielt under spesifikke omstendigheter som sterk vind. Med sin kraft kan røykavsugeren ekstrahere opptil 3800 kubikkmeter per time og kan derfor motvirke ekstreme forhold som sterk vind.

Du kan se fra den videoanmeldelsen fra vår kunde at selv med svært sterk vind, nesten en storm som nesten tar med seg trærne, utfører Gemi peisrøykavsugeren oppgaven sin perfekt. Røyken stiger langs pipen og går ut gjennom den som om det ikke var vind. Videre, hvis du er bekymret for stabiliteten til Gemi røykavsugeren på taket i tilfelle av sterk vind, kan du være trygg fordi, enten det er en røykavsuger for piper med justerbare braketter (for firkantet eller rektangulær røykåpning) eller en røykavsuger for piper med en rund adapter, er Gemi røykavsugeren veldig stabil: det er som om, med begge løsningene, den er forankret til pipen. En av hovedfunksjonene til Gemi peisrøykavsugeren er at når den er slått av, hindrer den ikke den naturlige røykutløpet; så hvis du har en peis som røyker bare med visse vinder, kan du trygt slå av Gemi røykavsugeren fordi når den er slått av, vil den ikke påvirke røykutløpet.

Derutover er evnen til røykavsugeren til å forhindre spredning av aske under peisrengjøring betydningsfull da det hjelper å eliminere inhalering av kreftfremkallende gasser som kommer ut av pipen.

Peisrøykavsugeren forhindrer også at vanndråper kommer inn i pipen under kraftig regn, takket være sin struktur. Ved foten av den beskyttende gitteret, er det en svak helling og en liten høyning i basestrukturen som hjelper til å blokkere inntrengning av vanndråper.

Bare Gemi peisrøykavsugeren kan bekjempe røyk i ugunstige værforhold.

Gemi Elettronica og peisrøykavsugeren er løsningen på røykproblemet forårsaket av sterk vind.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.