Electric Draft Enhancer: Den ideelle løsningen for pizzeriarøykproblemer.

Electric Draft Enhancer: Den ideelle løsningen for pizzeriarøykproblemer.

Electric Draft Enhancer: Den ideelle løsningen for pizzeriarøykproblemer.

En røykfylt atmosfære kan true bildet av din pizzeria, derfor bør du vurdere å installere en avtrekksvifte med elektrisk motor.

Hvem har ikke vært på en pizzeria med venner for å heie på favorittlaget sitt?
Eller på en date med sin kjære?
Eller rett og slett for å ha en annerledes kveld med familien?

Men pizzeriaen er ikke alltid som forventet. I mange tilfeller er det en risiko for å havne i en røykfylt atmosfære, et problem som først og fremst påvirker kundene, og som også reflekterer på pizzeriaens eget image.

Videre er viktigheten av kundeanmeldelser for pizzeriaer velkjent.

En negativ anmeldelse forårsaket av røyk i pizzeriaen kan føre til tap av potensielle nye kunder i fremtiden.

Hvordan fungerer den elektriske avtrekksviften?

Røyken fra ovnen i en pizzeria kan være veldig intens på grunn av behovet for alltid å ha en livlig flamme, egnet for tilstrekkelig og rask pizza baking.

Den eneste gyldige løsningen for å løse røykproblemet i en pizzeria er å installere en avtrekksvifte, også kjent som en avtrekksvifte med elektrisk motor.

Den elektriske avtrekksviften, med en tvungen motor, er det eneste verktøyet som er i stand til å trekke ut all røyken som genereres av en pizzeriaovn.

GEMI ELETTRONICA tilbyr et bredt utvalg av forskjellige modeller av avtrekksvifter. Den ideelle avtrekksviften for pizzeriaer fra GEMI ELETTRONICA er det profesjonelle modellen, som garanterer en uttrekkseffekt på 3800 kubikkmeter i timen og en motstand mot høye temperaturer på 700 grader.

Den elektriske avtrekksviften fra GEMI ELETTRONICA er utstyrt med en 6-trinns regulator, som lar deg justere uttrekkseffekten etter dine behov.

Electric Draft Enhancer fra GEMI ELETTRONICA: 100% laget i Italia kvalitet!

Hvis du er eier av en pizzeria, kan du kjøpe den elektriske avtrekksviften fra GEMI ELETTRONICA til en lav kostnad: på denne måten løser du enkelt alle problemene relatert til røyk i pizzeriaen!

Den elektriske avtrekksviften fra GEMI ELETTRONICA er et 100% laget i Italia produkt, akkurat som pizza: italienske eksellenser. Handle online direkte på gemimarket.uk

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.