Elektrisk gjerde for geiter: Slik bygger du et.

Elektrisk gjerde for geiter: Slik bygger du et.

Elektrisk gjerde for geiter

Et elektrisk gjerde for geiter er et avgrenset område som brukes til å inneholde geiter. Denne typen gjerde må bygges nøye, med tanke på geitenes behov og de miljømessige forholdene de er i.

Gjerdet må være stort nok til å la geitene bevege seg fritt. Byggingen av et geitegjerde bør starte med å velge det mest egnete området. Det er viktig å velge et godt drenert område som ikke er utsatt for flom eller ustabil grunn. I tillegg bør det valgte området være tilgjengelig for transport for å lette inngangen og utgangen av dyr.

Geitegjerdet bør konstrueres med holdbare materialer som tre, metall eller betong. Størrelsen på gjerdet vil avhenge av antall geiter du ønsker å inneholde: generelt anbefales det å ha minst 2-3 kvadratmeter per dyr.

Det er også viktig å tilby et område der geitene kan hvile og sove beskyttet mot sol og regn. Dette området kan være en enkel stall eller et skikkelig ly.

Til slutt er det viktig å inkludere et fôrings- og vanningssystem som tilfredsstiller geitenes behov. Dette systemet bør være enkelt å bruke og rengjøre for å sikre dyrenes helse.

Sammendrag: Et geitegjerde er et avgrenset område som må bygges nøye for å sikre dyrenes velferd. Valget av område, materialer og dimensjoner er alle viktige faktorer å vurdere når du bygger et effektivt og funksjonelt gjerde.

Hvor høyt bør et geitegjerde være?

Geitegjerdet bør være høyt nok til å hindre geitene i å hoppe ut. I gjennomsnitt er anbefalt høyde for et geitegjerde minst 1,20 meter. Imidlertid, hvis geitene er spesielt høye eller smidige, kan det være nødvendig å øke gjerdets høyde.

I tillegg må gjerdet være solid nok til å motstå geitenes forsøk på å velte det eller grave under det. Det er viktig å velge materialer av høy kvalitet og holdbarhet for gjerdets konstruksjon.

Bakken rundt gjerdet bør være planert og fri for hindringer som kunne tillate geitene å hoppe ut eller grave under gjerdet.

Generelt er det viktig å holde geitene glade og trygge innenfor deres miljø. Om du er i tvil om å bygge et gjerde for geitene dine, er det alltid lurt å konsultere en ekspert eller en veterinær som spesialiserer seg på gårdsdyr.

Den beste løsningen? Et elektrisk gjerde

Geiter er dyr som er veldig vanskelige å inneholde, derfor er det nødvendig å bygge et elektrisk gjerde med svært høy utgangsspenning.

Dette kan enkelt gjøres med alle materialene som trengs for å bygge et klassisk elektrisk gjerde.

Hva er komponentene for å bygge et geitegjerde?

1. Stolper og isolatorer

Isolatorer: Avhengig av typen stolpe og leder valgt, for riktig funksjon av det elektrifiserte gjerdet, er det essensielt å velge typen isolator for det elektriske gjerdet. Det finnes forskjellige modeller tilgjengelig:

2. Elektriske ledninger eller bånd

Elektrisk gjerdeledning: dette tillater passasjen av elektrisk strøm for å distribuere den gjennom gjerdet. Det finnes ledninger laget av forskjellige materialer, valget avhenger av spesifikke behov.

Elektriske bånd: egnet for gjerder mot dyr som hester, geiter, osv., og kan øke synligheten til det elektriske gjerdet.

Og til slutt, det viktigste som trengs for å bygge et elektrisk gjerde er enheter som genererer strøm, de såkalte:

3. Energizer

Elektriske energizer for elektriske gjerder: for å lage et elektrisk gjerde for geiter, er det lurt å velge en høy spenningsenergizer. Geitenes pels fungerer som en isolator, så den elektriske strømmen må være høy for å være effektiv.

I vår butikk kan du finne ulike energizers, hver med spesifikke tekniske spesifikasjoner:

  • 220V elektrisk energizer perfekt for gjerder opp til 5km;
  • 220V elektrisk energizer perfekt for gjerder opp til 8km;
  • elektriskegjerdeledninger, men også et bredt utvalg av elektrifisering, og tilbyr hele 5forskjellige typer, hver medspesifikke funksjoner og unike fordeler:

    220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 5 km;

    220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 8 km;

    12V/220V batteridrevet elektrifisering med perfekt og sikker driftfor gjerder opptil 5km og 6J;

    12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med 2 batterier forperfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J;

    12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med et solcellepanelmed perfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J.

    I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av ledninger og elektriske bånd av høyeste kvalitet,sammen med isolatorerdesignet for å passe til enhver type støtte du velger for ditt elektriske gjerde:

    Isolatorer for trepeler;

    Isolatorer for jernpeler;

    Isolator med dobbel krok;

    Skru og løsne mandrill for isolatorer.

    Hos Gemi skiller vi oss fra konkurransen takket være vår femtiårige erfaring i bransjen ogevnen til å tilbyskreddersydde løsninger for de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår kundeserviceer upåklagelig, og vitilbyr komplett støtte fra kjøpstidspunktet som ikke slutter med selve kjøpet. Vi ertilgjengelige på telefon på +390287165556, via chat ellere-post.

    Fordelene med å kjøpe fra Gemi

    1. Gratis retur innen 100 dager;
    2. Rask levering over hele verden;
    3. Alle produktene våre er laget av oss i Italia med materialer av høyeste kvalitet;
    4. Alle produktene våre er i samsvar med lovpålagte sikkerhetsstandarder og kommer medsertifisering;
    5. Vi har over 5000 anmeldelser på verdens viktigste anmeldelsesportal: Trustpilot;
    6. Vår femtiårs erfaring står til din disposisjon;
    7. Vi har nesten 1000 videomeldinger på TrustVideos-videoanmeldelsesportalen, hvor det erbrukervideoanmeldelser.

    Kjøp nå!.