Elektriske gjerder for hester: Den mest økonomiske, dynamiske og effektive løsningen.

Elektriske gjerder for hester: Den mest økonomiske, dynamiske og effektive løsningen.

Elektriske gjerder for hester er en utmerket løsning for å avgrense beiteområdet til våre firbente venner, og sikre deres sikkerhet. Disse gjerder fungerer ved å sende en elektrisk strøm gjennom ledende tråder som omgir det avgrensede området, og skaper en usynlig, men effektiv barriere.

Elektriske gjerder for hester kan brukes både inne og utenfor stallene, for å gi våre firbente venner tilstrekkelig frihet til å bevege seg. I tillegg til å avgrense beiteområdet, kan disse gjerder også brukes til å skille hester under fôringstider.

Det finnes ulike typer elektriske gjerder for hester, men de deler alle noen fellesfunksjoner. For det første er det viktig å velge et gjerde med tilstrekkelig spenning for å sikre en avskrekkende effekt som hindrer hester i å forlate det avgrensede området.

Til slutt er det avgjørende å velge et høykvalitets elektrisk gjerde for hester, laget med holdbare materialer, for å gjøre en sikker og varig investering.

Til slutt er elektriske gjerder for hester en effektiv løsning for å avgrense beiteområdet til våre firbente venner, og sikre deres sikkerhet. Å velge et kvalitetsgjerde med passende sikkerhetsanordninger er avgjørende for å sikre våre hesters trivsel og gi dem riktig bevegelsesfrihet.

Slik lager du et elektrifisert gjerde for hester?

Det elektrifiserte gjerde for hester er et veldig nyttig verktøy for å holde våre hestevenner trygge innenfor et avgrenset område. I denne artikkelen vil vi se hvordan du raskt og enkelt kan bygge et elektrifisert gjerde for hester.

Først samle alle nødvendige materialer: elektrisk wire eller elektrisk tape, tre- eller metallstolper, ledningsisolatorer, en energizer for å gi strøm, og en spenningsmåler.

Når du har samlet alle nødvendige materialer, kan du gå videre med installasjonen. Velg først området der du vil plassere gjerdet. Området bør være stort nok til å gi hestene nødvendig plass til å bevege seg fritt.

Etter å ha funnet det passende området, kan du begynne å installere stolpene. Vi anbefaler å plassere stolpene 5/6 meter fra hverandre. Videre er det viktig å plante stolpene dypt nok i bakken for å sikre strukturens soliditet.

Når stolpene er på plass, kan du installere isolatorene. Disse bør plasseres på stolpene i høyden der den elektriske wiren eller tapen vil bli plassert.

Etter å ha installert isolatorene, kan du begynne å legge den elektriske tapen. Den bør plasseres på en avstand som hindrer hester i å krysse gjerdet uten å motta et elektrisk sjokk. Anbefalt avstand for wireinstallasjon er omtrent 60-70 cm over bakken og 1,40 meter over bakken for den andre tråden.

Neste steg er å installere strømenheten og batteriet. Disse bør plasseres utenfor rekkevidde for hester for å forhindre skader. Det er også viktig å regelmessig kontrollere wirens spenning ved hjelp av en enkel tester eller ved å bringe en isolert skrutrekker innenfor noen få millimeter fra tapen. Hvis du hører en tikking, betyr det at gjerdet er elektrifisert.

Avslutningsvis krever bygging av et elektrifisert gjerde for hester oppmerksomhet og omsorg for å legge ut de ulike elementene. Imidlertid, når arbeidet er fullført, vil du nyte et sikkert og beskyttet område for våre hestevenner.

Hvor høyt bør et hestegjerde være?

Hestegjerder er essensielle for å sikre dyrenes sikkerhet og beskytte de omkringliggende eiendommene. Spesielt er gjerdets høyde et avgjørende faktor å vurdere når du bygger et elektrisk gjerde for hester.

Generelt avhenger gjerdets høyde av dyrets størrelse. Større hester krever et høyere gjerde sammenlignet med ponnier eller føll. I tillegg kan typen disiplin eller aktivitet dyret er ment for påvirke gjerdets høyde. For eksempel, hvis du planlegger å hoppe med hesten din, bør gjerdet være høyere sammenlignet med et som brukes til spaserturer.

De fleste hestegjerder har en høyde som varierer fra 1,20 til 1,50 meter. Denne høyden er tilstrekkelig for å hindre hester i å hoppe ut av gjerdet. Imidlertid, hvis du har trente eller erfarne spranghest, kan det være nødvendig å øke gjerdets høyde.

Videre bør de øvre trådene plasseres på en tilstrekkelig nærliggende avstand for å hindre at hesten får hodet gjennom de lavere trådene.

Til slutt er en annen viktig faktor å vurdere gjerdets styrke. Den elektriske wiren må være robust nok til å tåle presset som utøves av hester i tilfelle sammenstøt eller skyve. I tillegg må strømforsyningssystemet være kraftig nok til å sikre at gjerdet fungerer korrekt og kan avskrekke dyr fra å nærme seg.

Sammenfattende avhenger høyden på et hestegjerde av dyrets størrelse, aktivitetstypen som utføres, og tilstedeværelsen av potensielle forstyrrelser. Imidlertid er en god generell regel å opprettholde en høyde mellom 1,20 og 1,50 meter.

Det er tilrådelig å konsultere en erfaren fagperson for å bygge et gjerde som garanterer maksimal sikkerhet for hester og de omkringliggende eiendommene.

Hva trenger du for å bygge et elektrisk gjerde for hester?

Det er essensielle tilbehør som trengs for å konstruere et elektrisk gjerde for hester.

Trinn 1: Energizeren

Start med å skaffe deg en god energizer som genererer strøm gjennom hele gjerdet og beskytter landet eller husdyret.

Det er forskjellige energizers, hver med forskjellige egenskaper:

  • elektriskegjerdeledninger, men også et bredt utvalg av elektrifisering, og tilbyr hele 5forskjellige typer, hver medspesifikke funksjoner og unike fordeler:

    220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 5 km;

    220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 8 km;

    12V/220V batteridrevet elektrifisering med perfekt og sikker driftfor gjerder opptil 5km og 6J;

    12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med 2 batterier forperfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J;

    12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med et solcellepanelmed perfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J.

    I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av ledninger og elektriske bånd av høyeste kvalitet,sammen med isolatorerdesignet for å passe til enhver type støtte du velger for ditt elektriske gjerde:

    Isolatorer for trepeler;

    Isolatorer for jernpeler;

    Isolator med dobbel krok;

    Skru og løsne mandrill for isolatorer.

    Hos Gemi skiller vi oss fra konkurransen takket være vår femtiårige erfaring i bransjen ogevnen til å tilbyskreddersydde løsninger for de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår kundeserviceer upåklagelig, og vitilbyr komplett støtte fra kjøpstidspunktet som ikke slutter med selve kjøpet. Vi ertilgjengelige på telefon på +390287165556, via chat ellere-post.

    Fordelene med å kjøpe fra Gemi

    1. Gratis retur innen 100 dager;
    2. Rask levering over hele verden;
    3. Alle produktene våre er laget av oss i Italia med materialer av høyeste kvalitet;
    4. Alle produktene våre er i samsvar med lovpålagte sikkerhetsstandarder og kommer medsertifisering;
    5. Vi har over 5000 anmeldelser på verdens viktigste anmeldelsesportal: Trustpilot;
    6. Vår femtiårs erfaring står til din disposisjon;
    7. Vi har nesten 1000 videomeldinger på TrustVideos-videoanmeldelsesportalen, hvor det erbrukervideoanmeldelser.

    Kjøp nå!.