Elektrisk gjerde for hjort: Hvordan bygge det beste gjerdet.

Elektrisk gjerde for hjort: Hvordan bygge det beste gjerdet.

Electric Fence for Deer

Et elektrisk gjerde for hjort er en av de beste løsningene for å hindre hjorteinntrengning på våre landområder.

Det elektriske gjerdet for hjort må være konstruert med holdbare materialer som tre, metall eller betong. Størrelsen på gjerdet vil avhenge av hvor mye land du ønsker å beskytte.

Hjort: Nøkkelegenskaper

Hjort, også kjent som dåhjort eller falbeynhjort (vitenskapelig navn: Dama dama), er hovdyr som tilhører familien Cervidae. Disse dyrene er kjennetegnet av flere distinkte egenskaper:

  1. Størrelse: Hjort er av middels størrelse, med voksne hanner som når en skulderhøyde på omtrent 90-110 centimeter og en vekt som varierer mellom 60 og 150 kilo. Hunner er generelt mindre enn hannene.

  2. Fysisk utseende: Hjort har en kort, ru rødbrun pels om sommeren, som blir mørkere og tettere om vinteren. De har en karakteristisk hvit hjerteformet flekk på bakhjulene.

  3. Gevir: Både hann- og hunnhjort vokser greinet gevir. Hanngevirene er vanligvis større og mer komplekse, med en greinet struktur som vokser fra skallen. Hunngevirene er kortere og mindre greinet.

  4. Kosthold: Hjort er planteetere og spiser hovedsakelig blader, skudd, gress, blomster, frukt og trestamme. Kostholdet deres kan variere avhengig av sesongmessig tilgjengelighet av mat.

  5. Atferd: Hjort er primært skumrings- og nattaktive dyr, selv om de kan observeres om dagen under visse omstendigheter. De er vanligvis sky og forsiktige, og søker ofte tilflukt i skogområder for å unngå direkte kontakt med mennesker.

Hvor Høyt Kan Hjort Hoppe?

Hjort kan hoppe opptil 2 meter i høyden.

Hoppbarheten til hjort kan variere avhengig av faktorer som alder, fysisk form og spesifikk situasjon.

Det er imidlertid viktig å merke seg at hjort er kjent for sin evne til å hoppe over vertikale hindringer av betydelig høyde, inkludert gjerder og andre naturlige barrierer, takket være deres smidighet og sterke ben.

Hvor Høyt Bør et Gjerde Være for å Forhindre Hjort Inngang?

Det elektriske gjerdet for hjort må være tilstrekkelig høyt for å hindre dem i å hoppe over det. I gjennomsnitt er anbefalt høyde for et hjortegjerde minst 2 meter. Som vi vet, er hjort veldig smidige dyr som kan hoppe bemerkelsesverdige høyder.

I tillegg må gjerdet være sterkt nok til å motstå hjortens forsøk på å velte det eller grave under det. Det er viktig å velge høykvalitets og holdbare materialer for konstruksjonen av gjerdet.

Hva er den Beste Løsningen for å Beskytte Eiendom mot Hjort? Det Elektriske Gjerdet...

Elektriske gjerder for hjort er et innovativt system som tillater å beskytte hjort og omkringliggende områder, og sikrer harmonisk sameksistens mellom dyreliv og menneskelige bosetninger.

Disse gjerdene er en effektiv løsning for å redusere skader på avlinger og miljøarv, og muliggjør bærekraftig forvaltning av hjortebestander. I denne teksten vil vi utforske egenskapene til elektriske hjortegjerder, deres fordeler og beste praksis for riktig bruk.

Elektriske hjortegjerder består av en serie stolper som er koblet sammen med elektriske ledninger, noe som genererer en lav-effekt elektrisk støt. Denne støten skaper en virtuell barriere som hindrer hjortene i å krysse gjerdet.

De elektriske ledningene er plassert på passende høyder for å hindre hjorten i å hoppe over dem, og er koblet til en kontrollenhet som regulerer frekvensen og intensiteten av de elektriske støtene.

Hva er Fordelene med et Hjortegjerde?

Det er flere fordeler ved å bygge et elektrisk hjortegjerde:

  1. Avlingbeskyttelse: Hjort er kjent for å skade jordbruksavlinger ved å spise skudd, blomster og frukt. Elektriske gjerder skaper en fysisk barriere som hindrer hjorten i å få tilgang til dyrkede områder, og reduserer tap og avlingsskader.

  2. Biodiversitetsbevaring: Elektriske gjerder bidrar til å opprettholde den økologiske balansen i beskyttede områder. Ved å begrense hjortenes tilgang til visse områder kan veksten av innfødte planter fremmes, og dermed øke biologisk mangfold og overlevelsen av andre plante- og dyrearter.

Hvilke Komponenter trengs for å Bygge et Hjortegjerde?

For å bygge et effektivt elektrisk gjerde for hjort, trengs ulike essensielle komponenter:

  1. Stolper og isolatorer:

    • Isolatorer: Velg isolatorer egnet for typen stolpe og leder beregnet for bruk i det elektriske gjerdet. Forskjellige modeller er tilgjengelige, som isolatorer for tre- eller jernstolper, med enkelt- eller dobbelthaker. Sørg for å ha verktøyet for å skru av og på isolatorpinnene.
  2. Elektriske ledninger eller bånd:

    • elektriskegjerdeledninger, men også et bredt utvalg av elektrifisering, og tilbyr hele 5forskjellige typer, hver medspesifikke funksjoner og unike fordeler:

      220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 5 km;

      220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 8 km;

      12V/220V batteridrevet elektrifisering med perfekt og sikker driftfor gjerder opptil 5km og 6J;

      12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med 2 batterier forperfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J;

      12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med et solcellepanelmed perfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J.

      I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av ledninger og elektriske bånd av høyeste kvalitet,sammen med isolatorerdesignet for å passe til enhver type støtte du velger for ditt elektriske gjerde:

      Isolatorer for trepeler;

      Isolatorer for jernpeler;

      Isolator med dobbel krok;

      Skru og løsne mandrill for isolatorer.

      Hos Gemi skiller vi oss fra konkurransen takket være vår femtiårige erfaring i bransjen ogevnen til å tilbyskreddersydde løsninger for de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår kundeserviceer upåklagelig, og vitilbyr komplett støtte fra kjøpstidspunktet som ikke slutter med selve kjøpet. Vi ertilgjengelige på telefon på +390287165556, via chat ellere-post.

      Fordelene med å kjøpe fra Gemi

      1. Gratis retur innen 100 dager;
      2. Rask levering over hele verden;
      3. Alle produktene våre er laget av oss i Italia med materialer av høyeste kvalitet;
      4. Alle produktene våre er i samsvar med lovpålagte sikkerhetsstandarder og kommer medsertifisering;
      5. Vi har over 5000 anmeldelser på verdens viktigste anmeldelsesportal: Trustpilot;
      6. Vår femtiårs erfaring står til din disposisjon;
      7. Vi har nesten 1000 videomeldinger på TrustVideos-videoanmeldelsesportalen, hvor det erbrukervideoanmeldelser.

      Kjøp nå!.