Peisvifte: Fungerer det virkelig? Her er 20 gode grunner til å installere Gemi røyksuger.

Peisvifte: Fungerer det virkelig? Her er 20 gode grunner til å installere Gemi røyksuger.

Her er gode grunner til å velge våre avtrekk...

Gemi Peis Avtrekksvifte er mye mer enn bare et tilbehør: det er en essensiell følgesvenn for de som ønsker en effektiv, trygg og ren peis. Oppdag de 20 overbevisende grunnene til å installere Gemi Peis Avtrekksvifte i hjemmet ditt.

  • 1. Energisparing: Den koster bare 10 euro per år på strømregningen, og sikrer en effektiv og økonomisk peis.
  • 2. Stille drift: Drives stille, ideell for å nyte varmen uten akustiske forstyrrelser, egnet for åpne peiser, pelletskaminer, thermofires, grill eller vedfyrte ovner.
  • 3. Enkel installasjon: Enkel installasjon takket være manualen som følger med i pakken og videoveiledninger tilgjengelig på over 20 språk på nettstedet vårt og YouTube-kanalen.

Forvandle peisen din med Gemi Peis Avtrekksvifte og nyt et tryggere, renere og mer effektivt hjem.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.