Hvordan plassere ledningene til et elektrisk gjerde? Her er den komplette guiden...

Hvordan plassere ledningene til et elektrisk gjerde? Her er den komplette guiden...

Hvordan plassere ledningene til et elektrisk gjerde?


Ofte kan man føle seg intimert når det gjelder å bruke en elektrisk gjerdeledning på grunn av usikkerhet om hvordan man skal installere den for å gjøre den sikker og effektiv i beskyttelsen mot ville dyr eller sikring av husdyr.
Ikke bekymre deg, du er på rett vei.
Men først la oss utforske fordelene med å bruke en elektrisk gjerdeledning:

1. Driftseffektivitet:

Elektriske gjerdeledninger tilbyr en svært effektiv metode for å administrere husdyr. Med evnen til å gi en kontrollert elektrisk puls, tillater disse gjerderne rask og effektiv guiding, separering eller inneslutning av dyr. Dette reduserer betydelig tiden og innsatsen som kreves i daglige operasjoner, noe som gjør at bønder kan fokusere på andre viktige aktiviteter.

2. Husdyrsikkerhet:

En av de viktige aspektene ved elektriske gjerdeledninger er evnen til å gi en trygg barriere uten å forårsake permanent skade på dyrene. Den elektriske pulsen er nok til å avskrekke dyr fra å røre ved gjerdet uten å forårsake alvorlige skader. Dette beskytter ikke bare husdyr mot eksterne farer, men unngår også risikoen for selvforårsaket skade fra rømningsforsøk.

3. Beskyttelse av avlinger:

I tillegg til husdyrforvaltning brukes elektrisk gjerdeledninger til å beskytte avlinger mot ville dyr og skadedyr. Tilstedeværelsen av en elektrisk barriere avskrekker effektivt skadelige dyr, holder avlingene trygge og reduserer behovet for drastiske tiltak som overdreven bruk av plantevernmidler.

4. Enkel installasjon og vedlikehold:

Installasjon av elektriske gjerdeledninger er relativt enkel og kan tilpasses basert på de spesifikke behovene til gården. Vedlikeholdet er like enkelt, med behov for periodisk inspeksjon av systemet for å sikre riktig funksjon. Dette resulterer i lavere driftskostnader og større trygghet for bønder.

5. Bidrag til bærekraftig jordbruk:

Bruken av elektriske gjerdeledninger samsvarer med målene for bærekraftig jordbruk, og reduserer avhengigheten av miljøskadelige praksiser. Optimalisert husdyrforvaltning og avlingsbeskyttelse uten overdreven bruk av kjemikalier bidrar til å bevare jordhelsen og det omkringliggende økosystemet.

Avslutningsvis er elektriske gjerdeledninger et fundamentalt element i moderne landbruk, med fordeler når det gjelder driftseffektivitet, husdyrsikkerhet, avlingsbeskyttelse og bidrag til bærekraftig jordbruk. Å ta i bruk denne teknologien er et klokt valg for bønder som sikter mot en balanse mellom produktivitet og miljøansvar.

Ideelle høyder for plassering av elektriske gjerdeledninger

Riktig installasjon av et elektrisk gjerde er avgjørende for å sikre dyrenes sikkerhet og den generelle suksessen til systemet. Valg av riktig høyde for å plassere gjerdeledningene avhenger i stor grad av størrelsen på dyrene som skal innesluttes eller beskyttes. La oss se hvordan man justerer høydene for å sikre en trygg og effektiv omgivelse.

1. Små dyr:

For små dyr som kyllinger, høner, kaniner, bør høyden på gjerdeledningene være tilstrekkelig for å hindre dem i å hoppe over eller krysse. Generelt bør en høyde mellom 20 og 80 cm plassere ledningene hver 20 cm fra hverandre. Anbefalt trådtykkelse er mellom 2,2 og 4 mm. Denne målingen er egnet for å avskrekke mindre dyr uten å forårsake skade.

2. Mellomstore husdyr:

For mellomstore dyr som sauer, geiter, finker, hester, rever, ulver, esler, mår, bør gjerdets høyde økes. En høyde mellom 30 og 120 centimeter anbefales ofte, med ledningene plassert omtrent hver 30 cm. Anbefalt tråd er 4 mm tykk. Dette sikrer at dyrene ikke kan hoppe over eller passere gjerdet og holder dem trygge og forhindrer mulige rømninger. For større dyr kan elektrisk bånd også brukes.

3. Store dyr:

For store dyr som kyr, okser, storfe, griser, villsvin, hjort, elg, må gjerdens høyder være betydelig høyere for å sikre effektiv inneslutning. Generelt anbefales det å plassere gjerdetrådene i en høyde over 120 centimeter, med alternativer som spenner fra 140 til 180 centimeter, avhengig av arten og dyrenes evne til å hoppe. Anbefalt tråd er 6 mm tykk.

Konklusjoner

Hos Gemi ELETTRONICA, vårt selskap, kan du finne ikke bare et bredt utvalg av elektriske gjerdeledere, men også et bredt utvalg av energigivere, med tilbud om 5 forskjellige typer, hver med spesifikke funksjoner og unike fordeler:

Energigivere fra 220V til strøm med perfekt og sikker drift for gjerder opptil 5 km;

Energigivere fra 220V til strøm med perfekt og sikker drift for gjerder opptil 8 km;

Energigiver fra 12V/220V batteri med perfekt og sikker drift for gjerder opptil 5 km og 6J;

Energigiver fra 12V/220V

Gemi elektrisk gjerdeproduktsortiment

Hos Gemi, vårt selskap, kan du finne ikke bare et bredt utvalg av elektriskegjerdeledninger, men også et bredt utvalg av elektrifisering, og tilbyr hele 5forskjellige typer, hver medspesifikke funksjoner og unike fordeler:

220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 5 km;

220V strømforsyning elektrifisering med perfekt og sikker drift forgjerder opptil 8 km;

12V/220V batteridrevet elektrifisering med perfekt og sikker driftfor gjerder opptil 5km og 6J;

12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med 2 batterier forperfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J;

12V/220V batteridrevet elektrifisering utstyrt med et solcellepanelmed perfekt og sikkerdrift for gjerder opptil 5 km og 6J.

I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av ledninger og elektriske bånd av høyeste kvalitet,sammen med isolatorerdesignet for å passe til enhver type støtte du velger for ditt elektriske gjerde:

Isolatorer for trepeler;

Isolatorer for jernpeler;

Isolator med dobbel krok;

Skru og løsne mandrill for isolatorer.

Hos Gemi skiller vi oss fra konkurransen takket være vår femtiårige erfaring i bransjen ogevnen til å tilbyskreddersydde løsninger for de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår kundeserviceer upåklagelig, og vitilbyr komplett støtte fra kjøpstidspunktet som ikke slutter med selve kjøpet. Vi ertilgjengelige på telefon på +390287165556, via chat ellere-post.

Fordelene med å kjøpe fra Gemi

  1. Gratis retur innen 100 dager;
  2. Rask levering over hele verden;
  3. Alle produktene våre er laget av oss i Italia med materialer av høyeste kvalitet;
  4. Alle produktene våre er i samsvar med lovpålagte sikkerhetsstandarder og kommer medsertifisering;
  5. Vi har over 5000 anmeldelser på verdens viktigste anmeldelsesportal: Trustpilot;
  6. Vår femtiårs erfaring står til din disposisjon;
  7. Vi har nesten 1000 videomeldinger på TrustVideos-videoanmeldelsesportalen, hvor det erbrukervideoanmeldelser.

Kjøp nå!.