Grill: Hvordan løse problemer med overflødig røyk i miljøet.

Grill: Hvordan løse problemer med overflødig røyk i miljøet.

Et vanlig problem med de fleste peiser, komfyrer eller griller er definitivt vanskeligheten med røyk som trekker opp pipa.

Årsakene til dette problemet er mangfoldige, vanskelige å forutsi ved bygging av et hus, og enda vanskeligere å løse hvis man tror direkte inngrep på pipa eller skorsteinen i seg selv kan være nok.

Det eneste produktet som garantert løser peisrøykproblemet og samtidig er enkelt å bruke og kostnadseffektivt, er elektrisk peisvifte.

En elektrisk peisvifte er utstyrt med en motor som helt eliminerer problemet med dårlig pipetrek, motvirker årsakene fullstendig, uansett hva de måtte være.

Gemi Elettronica kan tilby ulike modeller av elektriske peisvifter, hver med forskjellige og unike egenskaper i verden.

Modellene å velge mellom er: Grunnleggende peisvifte, profesjonell elektrisk peisvifte og profesjonell kobberpeisvifte.

Grunnleggende elektrisk peisvifte

har en sugekraft på 2500 kubikkmeter per time og tåler en temperatur på 300 grader.

Profesjonell elektrisk peisvifte

har derimot en sugekraft på 3800 kubikkmeter i timen og tåler en temperatur på 700 grader. Med en motstand mot høye temperaturer opptil 700 grader, er det lett å forstå at denne peisviften også kan motstå en pipbrann.

Profesjonell kobber elektrisk peisvifte

lik den profesjonelle beskrevet ovenfor har også en sugekraft på 3800 kubikkmeter i timen og tåler en temperatur på 700 grader, men den er laget av rustfritt stål med ekte kobberbelegg.
Det ekte kobberbelegget og rustfritt stål tillater, i tillegg til større holdbarhet over tid, også motstand mot saltinnhold som gjør dette produktet unikt i verden ikke bare estetisk, men også ideelt for kystområder.

Både de profesjonelle peisviftemodellene, både de mørkebrune og kobberne, har en H-klasse motor og er motstandsdyktige mot høye temperaturer, inneholder ikke plastdeler og kondensatoren er plassert i en ekstern boks, borte fra varmekilder.
Alle disse egenskapene hindrer fusjon av de profesjonelle peisviftens motorer selv i tilfelle av pipebrann.

Alle Gemi Elettronica's peisvifter er utstyrt med en 6-trinnsregulator, der peisviften slås av / på og sugekraften justeres.
De leveres med en motordeksel (som er laget av blikk og malt mørkebrunt for de første 2 nevnte modellene, mens den er av rustfritt stål og malt kobber for den tredje peisviften som er beskrevet).
Rundt viften har Gemi Elettronica's peisvifter en beskyttende gitter, laget av elektrosvetsede stålring som også fungerer som anti-fuglebeskyttelse.

For alle beskrevne modeller er det mulig å velge mellom en firkantet base (den elektriske peisviften er utstyrt med justerbare braketter) og en rund base (en rund adapter vil bli gitt basert på ytre diameter av pipa).

Gemi Elettronica med sin elektriske peisvifte kan løse alles piprøykproblem, uansett årsak.

Velg modellen som passer best for deg ved å klikke her.

Innenfor Gemi-universet er vi stolte av å presentere vårt brede utvalg av røykuttrekk forpeiser, hver med unikefunksjoner som vil imøtekomme ulike behov hos våre kunder. Vår forpliktelse til ekspertisehar ledet oss iutviklingen av et mangfoldig utvalg av modeller, og sørget for at hver detalj er nøyeutformet og ivaretatt.

Peisuttrekk"grunnleggende": Peisuttrekk for de som søker pålitelige ogeffektive løsninger, tilbyr vivår linje med grunnleggende peisuttrekk. Disse modellene er designet for å tilby solidytelse til en overkommeligpris, og sikrer effektiv fjerning av røyk uten å kompromittere kvaliteten.
De viktigstefunksjonene: 300 °C sug,3 års garanti og 2500 m³/t sugestyrke.

Peisuttrekk"profesjonell": Hvis du derimot leter etter profesjonelleytelsesnivåer, kjennetegnet avenda mer kraft og pålitelighet, er våre profesjonelle røykuttrekk det ideelle valget.
Deviktigste funksjonene:700 °C sug, 6 års garanti og 3800 m³/t sugestyrke.

Vår samling inkluderer også et utvalg av uttrekkere laget av materialer av høy kvalitet,inkludert rustfritt stål ogkobber.

Peisuttrekk"stål": Ståluttrekkerne representerer en moderne eleganse og erbygget for å motstå tidensutfordringer, og tilbyr effektivt sug og sofistikert stil.

Elektrisk røykavsug med 6hastigheter, heltdesignet i rustfritt stål Aisi 304. Takket være konstruksjonen motstår røykavsugningenkorrosjon forårsaket avatmosfæriske forhold og sjøsprøyt, og gir økt holdbarhet over tid. Motorstyrke på 3800 m³/t,kan installeres påenhver størrelse skorstein. Motstandsdyktig røykavsug opptil 700°C ved brann.

Peisuttrekk"kobber": På denannen side gjenspeiler kobberuttrekkerne ikke bare en klassisk skjønnhet, men har ogsåegenskaper med langvarigmotstand.
Kobberpipens røykavsug er toppmodellen blant Gemi's elektriske uttrekkere.Bygget helt i rustfritt stålAisi 304, for å tillate motstand mot atmosfæriske forhold og sjøsprøyt. Også estetisktiltalende med kobberbelegg.Som den profesjonelle "moro"-modellen, suger den 3800 m³/t og tåler opp til 700°C.Problemfri røykavhendinggarantert. Ideell for peiser, ovner, griller, etc. 10 års garanti på hele strukturen tilrøykuttrekkeren.

Kjøp nå!.